MAALAISIDYLLI VANTAAN SYDÄMESSÄ
Vantaan suosituimpiin asuinalueisiin lukeutuvassa Ylästössä pääsee nauttimaan sekä maalaisromanttisesta tunnelmasta että keskeisen sijainnin kätevyydestä. Upea luonto kumpuilevine peltoineen ja koskimaisemineen kurkottaa kotiovelle asti, eikä Vantaan parhaiden palveluiden pariin ole matkaa kuin muutama kilometri.

Lue lisää Ylästöstä ja tutustu alueella sijaitseviin kohteisiimme!
Rakenteilla Ylästössä
Tilava neljän makuuhuoneen erillistalo 112m2 kätevällä pohjaratkaisulla
5h + avok + kph + khh + sauna, 112 m2
Erillistalo
As Oy Peltosirkku
Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa
Lue lisää
Kaksikerroksinen 104 m2 paritalo viiden metrin huonekorkeudella
4h + avok + kh + khh + sauna, 104 m2
Paritalo
As Oy Peltosirkku
Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa
Lue lisää


100m2 kolmella makuuhuoneella ja kotoisalla avokeittiöllä
4h + avok + kh + khh + sauna, 100 m2
Paritalo
As Oy Peltosirkku
Peltovuorentie 54, 01690 Vantaa
Lue lisää
Kahden makuuhuoneen 77m2 paritaloasunto valoisalla, saarekkeellisella keittiöllä
3h + avok + kh + khh + sauna, 77 m2
Paritalo
As Oy Peltosirkku
Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa
Lue lisää
Kahden makuuhuoneen 73 m2 paritaloasunto valoisalla, viisi metriä korkealla olohuoneella
3h + avok + kh + khh + sauna, 73 m2
Paritalo
As Oy Peltosirkku
Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa
Lue lisää
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
+358 40 087 8096
henri.pelkonen@sajucon.fi
Ota yhteyttä
Henri Pelkonen
+358 40 087 8096
henri.pelkonen@sajucon.fi
Ota yhteyttä
Asuntomyyjämme kertoo miten RS-kauppa toimii
Mitä tarkoittaa RS-kirjainyhdistelmä? Se tarkoittaa mahdollisuutta ostaa koti vähällä vaivalla ja turvallisesti jo rakentamisen aikana.
Lue lisää
Tutustu Ylästöön ja sen palveluihin!
Yhteisöllistä toimintaa ja kyläjuhlia
Monen mielestä Ylästöstä tekee erityisen juuri alueella vallitseva tiivis yhteishenki, joka muistuttelee menneiden aikojen kyläyhteisön tunnelmasta. Ylästön yhteisöllinen toiminta on keskittynyt vuonna 1903 rakennettuun kotiseututaloon, jossa järjestetään monenlaisia tapahtumia joulumyyjäisistä Ylästön omaan Oktoberfestiin.

Kerran vuodessa Ylästössä vietetään alueen omaa kyläjuhlaa, suosittua Ylästö-päivää. Tapahtumassa on perinteisesti esiintynyt nimekkäitä artisteja, minkä lisäksi tarjolla on paikallisten ravintoloitsijoiden ja yrittäjien tuotteita.
Kumpuilevaa peltoa ja koskimaisemia
Kenties paras puoli Ylästössä on alueen upea luonto ja sen tarjoamat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Kumpuilevien peltojen ja runsaiden lähimetsien keskeltä löytyy runsaasti ulkoilureittejä ja luontopolkuja, joista voi nauttia jalan tai pyöräillen. Samalla voi ihastella jopa 1700-luvulta asti säilyneitä hirsirakennuksia, jotka muistuttavat Ylästön pitkästä historiasta mahtavana maalaispitäjänä.

Etelässä ja lännessä aluetta rajaa Vantaanjoki, jonka rannoilla voi nauttia keväisestä kukkaloistosta, upeista koskimaisemista tai vaikkapa kalastamisesta.
Keskeinen sijainti lähellä Vantaan parhaita palveluita
Kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset peruspalvelut kuten ruokakaupat, koulut ja päiväkodit ovat Ylästössä lähellä. Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa vain muutaman kilometrin päässä sijaitseva kauppakeskus Jumbo, jonne voit poiketa ostoksille, kahville, ravintolaan tai elokuviin – tai vaikkapa kylpylään tai hohtokeilaamaan!

Hämeenlinnanväylää ja Tuusulanväylää pitkin pääsee kätevästi liikkumaan omalla autolla, ja vilkkaasti liikennöivillä busseilla pääsee parissakymmenessä minuutissa pääradan varteen Tikkurilaan.
As Oy Vantaan Peltosirkku
Rakennamme Ylästöön elokuun 2023 lopussa valmistuvaa modernia puutalokylää, As Oy Vantaan Peltosirkkua. Tästä upeasta pientalojen kokonaisuudesta löytyy koti jokaiseen elämänvaiheeseen ja jokaiselle perhemuodolle!

Moderni muotokieli yhdistettynä maanläheisiin väreihin ja rakennusmateriaalina käytettyyn perinteisiin puuhun antaa näille kodeille persoonallisen ilmeen, joka istuu kauniisti vehreään maalaismaisemaan. Sisätilat on suunniteltu avariksi ja valoisiksi, minkä lisäksi jokaiseen kotiin kuuluu terassi, jolla voi nauttia kotiovelle asti kurkottavan luonnon kauneudesta tai vilvoitella tyylikkäässä lasiseinäisessä saunassa otettujen löylyjen jälkeen.
Etkö löytänyt etsimääsi?
Liity etuilijaksi ja saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme!
Liity Etuilijaksi