Kuvia tuotannostamme.

Sajucon –
laatua asumiseen

Toimintaamme ohjaavat suunnittelun järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, rakennuksen elinkaariajattelu sekä asumisen tarpeet

Tarinamme

Sajucon on suomalainen, vuonna 1993 perustettu, kasvava rakennus- ja kiinteistöalan perhekonserni. Sajuconin asuntotuotanto painottuu pientaloihin pääkaupunkiseudulla.

Kiinnitämme asuntojen sijainnissa erityistä huomiota arjen sujuvuuteen: rakentamamme asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Teemme rakentamista perustajaurakointina; hankimme tontin, suunnittelemme, rakennamme ja markkinoimme rakennuskohteen itse. Olemme erikoistuneet arkkitehtonisesti houkutteleviin, järkevän kokoisiin ja avariin asuntoihin. Meille on tärkeää, että rakentamamme asunnot kestävät aikaa ja että niissä on matalat elinkaarikustannukset.

Intohimonamme on rakentaa viihtyisiä koteja laadukkaasti

Sajuconin tunnusmerkkinä on tyylillisesti skandinaavisen selkeä ja ajaton rakentaminen. Asumisviihtyvyyttä lisäävät laadukkaat pintamateriaalit, tyylikkäät kalusteet sekä energiatehokkaat kodinkoneet. Valaistussuunnittelussa kiinnitämme erityistä huomiota toimivaan yleisvalaistukseen.  

Teemme jokaiselle asunnolle esivalinnat sisustusmateriaaleista ja kalusteista. Valinnoissa otamme huomioon asunnon huoneistotyypin ja huoneiden sijainnit. Materiaaleissa tärkeitä seikkoja ovat esteettisyys ja ajattomuus. Suunnittelemme jokaisen kodin huolella, sillä mielestämme kodin tulee olla asujalleen viihtyisin paikka maailmassa, ja siellä asumisen huoletonta ja sujuvaa.  

Konsernimme 120 työntekijää sekä huolella valitsemamme yhteistyökumppanit ja alihankkijat tekevät päivittäin töitä, jotta tavoitteemme laadukkaasta rakentamisesta ja tyytyväisistä asukkaista täyttyy. Asiakkaan tarpeista huolehtiminen sekä ensiluokkainen palvelu kaikissa asunnon ostamisen vaiheissa ovat tärkeimpiä ohjaavia tekijöitä toiminnassamme.