Kuvia tuotannostamme.

OStamme tontteja – Myy maasi meille

  Ole rohkeasti yhteydessä, jos pohdit kiinteistösi tulevaisuutta tai olet aikeissa myydä tonttisi.

Tulemme mielellämme tapaamaan!

lyhyesti meistä

Sajucon on suomalainen, vuonna 1993 perustettu, kasvava rakennus- ja kiinteistöalan perhekonserni. Sajuconin asuntotuotanto painottuu kohtuuhintaisiin rivi- ja kerrostaloasuntoihin sekä pientaloihin. 

Kiinnitämme asuntojen sijainnissa erityistä huomiota arjen sujuvuuteen: rakentamamme asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Teemme rakentamista perustajaurakointina; hankimme tontin, suunnittelemme, rakennamme ja markkinoimme rakennuskohteen itse. Olemme erikoistuneet arkkitehtonisesti houkutteleviin, järkevän kokoisiin ja avariin asuntoihin. Meille on tärkeää, että rakentamamme asunnot kestävät aikaa ja että niissä on matalat elinkaarikustannukset.

Olemme tähän mennessä ostaneet maata pääkaupunkiseudulta lähes 60 000 neliötä. Maanomistajille tämä on merkinnyt yli 10 miljoonan euron tuloa.

Myy ajoissa – Sell Before it’s too late

Sajuconilla olemme kiinnostuneita sekä pienemmistä että suuremmista tonteista. Kiinteistöllä voi sijaita ikääntynyt rakennus tai se voi olla tyhjä rakennus- paikka. Me autamme maanomistajaa määrittämään maapohjan arvon ja tarjoamme tontista maanomistajalle markkinahinnan.

Teemme tontin myymisen helpoksi

Hoidamme kiinteistökauppaan liittyvät käytännön asiat ja otamme vastuullemme mahdollisesti tontilla sijaitsevat vanhat rakennukset. Maanomistaja säästyy samalla kiinteistönvälittäjien kilpailuttamisen vaivalta. Tarjoamme kiinteistön omistajille vaivattoman tavan vapauttaa maapohjaan sitoutuneet varat parempaan käyttöön.

Kiinnitämme tonttien sijainnissa erityistä huomiota arjen sujuvuuteen

Hankkimamme tontit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Kiinnitämme erityistä huomiota maanomistajien tämän hetken tarpeisiin ja tulevaisuuden suunnitelmiin. Siinä onnistuaksemme, haluamme olla suoraan yhteydessä tontinomistajiin. Tarjoamme maanomistajalle maksuttoman arvion kiinteistön arvosta.

Jeremia Similä
Tontit

Voit olla tonttiasioissa yhteydessä Jeremia Similään puhelimitse 044 085 3297, sähköpostilla jeremia.simila(at)sajucon.fi tai lähettää viestiä alla olevalla lomakkeella.