Asunto Oy Vantaan Peltosirkku

Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa

Myynnissä

Paritalot, 3h + avok + khh + sauna + var, 77 m2
Uusia 77 m2 paritaloasuntoja Vantaan Ylästöön!
Rakennamme Ylästön vehmaisiin peltomaisemiin 29 erillis- ja paritalon kokonaisuuden osoitteeseen Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa.

As. Oy Vantaan Peltosirkussa saat nauttia kylämäisestä tunnelmasta huippupalveluiden äärellä.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Asunnon valoisassa alakerrassa on kätevä niemekkeellinen avokeittiö, mikä yhdistyy ruokailu- ja oleskelutilaan. Koko asunnon levyisellä terassilla on etenkin kesäisin mukavaa kahvitella ja viettää kesäjuhlia. Eteisen rappusten alla oleva komero antaa mukavasti lisää säilytystilaa.
Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, sekä saunallinen pesuhuone, jossa on paikka pesutornille.


Aikaa kestävät pintamateriaalit tekevät näistä kodeista viihtyisiä ja miellyttäviä. Ulkoapäin paritalo edustaa modernia puuarkkitehtuuria ja se sopii siten hienosti ympäristöönsä Ylästössä.Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 08/2023

As Oy Vantaan Peltosirkun 77 m2 alustavat asuntopohjat

Varaustilanne

Asunnon numero Tilanne
J14 Myyty
J15 Vapaa
S28 Vapaa
S29 Myyty
Varaustilanne päivittyy viiveellä.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Sijaintina Ylästö
Ylästö on Aviapoliksen suuralueeseen kuuluva noin 5000 asukkaan kaupunginosa Vantaan sydämessä. Aluetta rajaa etelässä ja lännessä Vantaanjoki, idässä Krakanojan sekä Pakkalan kaupunginosat ja pohjoisessa Viinikkala. Ylästön rakennuskanta koostuu lähes täysin pientaloista, mutta alueella voi aistia myös historian havinan, sillä jäljellä on yhä rakennuksia jopa 1700-luvulta saakka.

Ylästö tunnetaan yhteisöllisestä ilmapiiristään ja upeista maalaismaisemistaan. Alueelta löytyy niin kumpuilevaa peltoa kuin metsääkin, ja Vantaanjoen varrella sijaitsevilla luontoalueilla voi virkistäytyä koskimaisemista nauttien tai kalastaen.

Idyllisen miljöön lisäksi Ylästössä asuvat saavat nauttia loistavista palveluista. Arkielämän tarpeisiin alueelta löytyy useita päiväkoteja, kouluja ja päivittäistavarakauppoja, minkä lisäksi kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon erittäin kattavien palveluiden ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien pariin on matkaa vain pari kilometriä.

Kulkuyhteydet ovat Ylästössä niin ikään erinomaiset. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee useita suoria linjoja Helsinkiin, Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Omalla autolla Helsingin keskustaan hurauttaa Ylästöstä vain parissakymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Valinnainen vuokratontti
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä