Asunto Oy Vantaan Peltosirkku

Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa

Myynnissä

Paritalot, 3h + avok + khh + sauna + var, 73,5 m2
Uusia 73,5 m2 paritaloasuntoja Vantaan Ylästöön!
Rakennamme Ylästön vehmaisiin peltomaisemiin 29 erillis- ja paritalon kokonaisuuden osoitteeseen Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa.

As. Oy Vantaan Peltosirkussa saat nauttia kylämäisestä tunnelmasta huippupalveluiden äärellä.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Tämän asunnon näyttävin kohta on yli viisi metriä korkea ja valoisa olohuone, jossa on tilaa oleskella. Olohuoneen sivuun sijoitettu avokeittiö tekee koko huoneesta arjen keskipisteen. Olohuoneesta on myös suora käynti terassille.


Yhdistetty kodinhoitohuone ja kylpyhuone löytyvät alakerrasta, joten saunasta pääsee näppärästi vilvoittelemaan. Yläkerrasta löytyy oma wc ja kaksi makuuhuonetta, joista toinen sopii vaikka työhuoneeksi.


Asuntoihin on valittu tyylikkäät pintamateriaalit, laadukkaat kodinkoneet ja energiatehokas talotekniikka. Lämmityksenä on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.


Paritaloasunto kuuluu Asunto Oy Vantaan Peltosirkun kylämaiseen taloyhtiöön Ylästössä.
Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 08/2023

As. Oy Vantaan Peltosirkun 73,5 m2 alustavat asuntopohjat

Varaustilanne

Asunnon numero Tilanne
E7 Myyty
E8 Vapaa
G10 Myyty
G11 Myyty
N20 Myyty
N21 Vapaa
Varaustilanne päivittyy viiveellä.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Sijaintina Ylästö
Ylästö on Aviapoliksen suuralueeseen kuuluva noin 5000 asukkaan kaupunginosa Vantaan sydämessä. Aluetta rajaa etelässä ja lännessä Vantaanjoki, idässä Krakanojan sekä Pakkalan kaupunginosat ja pohjoisessa Viinikkala. Ylästön rakennuskanta koostuu lähes täysin pientaloista, mutta alueella voi aistia myös historian havinan, sillä jäljellä on yhä rakennuksia jopa 1700-luvulta saakka.

Ylästö tunnetaan yhteisöllisestä ilmapiiristään ja upeista maalaismaisemistaan. Alueelta löytyy niin kumpuilevaa peltoa kuin metsääkin, ja Vantaanjoen varrella sijaitsevilla luontoalueilla voi virkistäytyä koskimaisemista nauttien tai kalastaen.

Idyllisen miljöön lisäksi Ylästössä asuvat saavat nauttia loistavista palveluista. Arkielämän tarpeisiin alueelta löytyy useita päiväkoteja, kouluja ja päivittäistavarakauppoja, minkä lisäksi kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon erittäin kattavien palveluiden ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien pariin on matkaa vain pari kilometriä.

Kulkuyhteydet ovat Ylästössä niin ikään erinomaiset. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee useita suoria linjoja Helsinkiin, Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Omalla autolla Helsingin keskustaan hurauttaa Ylästöstä vain parissakymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Valinnainen vuokratontti
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä