Asunto Oy Vantaan Peltosirkku

Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa

Myynnissä

Paritalot, 4h + avok + khh + sauna + var, 104 m2
Uusia 104 m2 paritaloasuntoja Vantaan Ylästöön!
Rakennamme Ylästön vehmaisiin peltomaisemiin 29 erillis- ja paritalon kokonaisuuden osoitteeseen Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa.

As. Oy Vantaan Peltosirkussa saat nauttia kylämäisestä tunnelmasta huippupalveluiden äärellä.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Kaksikerroksinen 104 m2 paritalo tarjoaa reilusti tilaa asukkailleen. Viiden metrin huonekorkeus ja korkeat ikkunat tekevät oleskelu- ja ruokailuhuoneesta valoisan ja tyylikkään.


Keittiön takana sijaitsevassa alakerran päämakuuhuoneessa on oma vaatehuone ja yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta lisää. Arjen pyöritystä helpottaa kylpyhuoneeseen yhdistetty kodinhoitohuone. Saunan lauteille kajastaa ulkoa valo.


Paritalo edustaa modernia puutaloarkkitehtuuria. Asunto on varustettu nykyaikaisilla, mutta ajattomilla pintamateriaaliratkaisulla ja nykyaikaisella talotekniikalla. Lämmitysmuotona asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.


Paritaloasunto kuuluu Asunto Oy Vantaan Peltosirkun kylämaiseen taloyhtiöön Ylästössä.
Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 08/2023

As. Oy Vantaan Peltosirkun 104 m2 alustavat asuntopohjat

Varaustilanne

Asunnon numero Tilanne
C3 Vapaa
C4 Vapaa
M18 Vapaa
M19 Vapaa
P24 Myyty
P25 Myyty
Varaustilanne päivittyy viiveellä.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Sijaintina Ylästö
Ylästö on Aviapoliksen suuralueeseen kuuluva noin 5000 asukkaan kaupunginosa Vantaan sydämessä. Aluetta rajaa etelässä ja lännessä Vantaanjoki, idässä Krakanojan sekä Pakkalan kaupunginosat ja pohjoisessa Viinikkala. Ylästön rakennuskanta koostuu lähes täysin pientaloista, mutta alueella voi aistia myös historian havinan, sillä jäljellä on yhä rakennuksia jopa 1700-luvulta saakka.

Ylästö tunnetaan yhteisöllisestä ilmapiiristään ja upeista maalaismaisemistaan. Alueelta löytyy niin kumpuilevaa peltoa kuin metsääkin, ja Vantaanjoen varrella sijaitsevilla luontoalueilla voi virkistäytyä koskimaisemista nauttien tai kalastaen.

Idyllisen miljöön lisäksi Ylästössä asuvat saavat nauttia loistavista palveluista. Arkielämän tarpeisiin alueelta löytyy useita päiväkoteja, kouluja ja päivittäistavarakauppoja, minkä lisäksi kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon erittäin kattavien palveluiden ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien pariin on matkaa vain pari kilometriä.

Kulkuyhteydet ovat Ylästössä niin ikään erinomaiset. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee useita suoria linjoja Helsinkiin, Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Omalla autolla Helsingin keskustaan hurauttaa Ylästöstä vain parissakymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Valinnainen vuokratontti
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä