Asunto Oy Vantaan Peltosirkku

Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 5h + avok + kph + khh + sauna, 112 m2
Uusia erillistaloja Vantaan Ylästöön!
Rakennamme Ylästön vehmaisiin peltomaisemiin 29 erillis- ja paritalon kokonaisuuden osoitteeseen Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa.

As. Oy Vantaan Peltosirkussa saat nauttia kylämäisestä tunnelmasta huippupalveluiden äärellä.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Viisihuoneiset tilavat ja kätevät yksitasoiset erillistalot sopivat isommankin perheen tarpeisiin. Valoisa olohuone avokeittiöllä tarjoaa tilaa koko perheen yhteiseen oleskeluun ja ruokailuhetkiin.

Tilava kylpyhuoneeseen yhdistetty kodinhoitohuone ja etuoven vierestä löytyvä ulkovarasto helpottavat arjen pyörittämistä. Asuntoa ympäröivälle terassille on luonteva käynti etuovelta tai suoraan olohuoneesta ruokailutilan läheltä.


Asunto on tyylikkään skandinaavinen ja tekniikaltaan moderni. Raikkaat pintamateriaalivaihtoehdot ja laadukkaat kodinkoneet antavat eväät viihtyisään asumiseen. Lämmitysratkaisuna on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla..Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 08/2023


As. Oy Vantaan Peltosirkun 112 m2 asuntopohjat

Varaustilanne

Asunnon numero Tilanne
A1 Myyty
B2 Vapaa
F9 Myyty
H12 Myyty
I13 Myyty
K16 Myyty
L17 Myyty
Q26 Myyty
R27 Myyty
Varaustilanne päivittyy viiveellä.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
0400 878 096
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Sijaintina Ylästö
Ylästö on Aviapoliksen suuralueeseen kuuluva noin 5000 asukkaan kaupunginosa Vantaan sydämessä. Aluetta rajaa etelässä ja lännessä Vantaanjoki, idässä Krakanojan sekä Pakkalan kaupunginosat ja pohjoisessa Viinikkala. Ylästön rakennuskanta koostuu lähes täysin pientaloista, mutta alueella voi aistia myös historian havinan, sillä jäljellä on yhä rakennuksia jopa 1700-luvulta saakka.

Ylästö tunnetaan yhteisöllisestä ilmapiiristään ja upeista maalaismaisemistaan. Alueelta löytyy niin kumpuilevaa peltoa kuin metsääkin, ja Vantaanjoen varrella sijaitsevilla luontoalueilla voi virkistäytyä koskimaisemista nauttien tai kalastaen.

Idyllisen miljöön lisäksi Ylästössä asuvat saavat nauttia loistavista palveluista. Arkielämän tarpeisiin alueelta löytyy useita päiväkoteja, kouluja ja päivittäistavarakauppoja, minkä lisäksi kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon erittäin kattavien palveluiden ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien pariin on matkaa vain pari kilometriä.

Kulkuyhteydet ovat Ylästössä niin ikään erinomaiset. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee useita suoria linjoja Helsinkiin, Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Omalla autolla Helsingin keskustaan hurauttaa Ylästöstä vain parissakymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Valinnainen vuokratontti
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä