Asunto Oy Vantaan Peltosirkku

Peltovuorentie 52, 01690 Vantaa

Myynnissä

Erillistalo, 5h + avok + kph + khh + sauna, 112 m2
Uusia erillistaloja Vantaan Ylästöön!
Rakennamme Ylästön vehmaisiin peltomaisemiin 29 erillis- ja paritalon kokonaisuuden osoitteeseen Peltovuorentie 52, 01690, Vantaa.

As. Oy Vantaan Peltosirkussa saat nauttia kylämäisestä tunnelmasta huippupalveluiden äärellä.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Viisihuoneiset tilavat ja kätevät yksitasoiset erillistalot sopivat isommankin perheen tarpeisiin. Valoisa olohuone avokeittiöllä tarjoaa tilaa koko perheen yhteiseen oleskeluun ja ruokailuhetkiin.

Tilava kylpyhuoneeseen yhdistetty kodinhoitohuone ja etuoven vierestä löytyvä ulkovarasto helpottavat arjen pyörittämistä. Asuntoa ympäröivälle terassille on luonteva käynti etuovelta tai suoraan olohuoneesta ruokailutilan läheltä.


Asunto on tyylikkään skandinaavinen ja tekniikaltaan moderni. Raikkaat pintamateriaalivaihtoehdot ja laadukkaat kodinkoneet antavat eväät viihtyisään asumiseen. Lämmitysratkaisuna on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla..Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 11/2023

Asunto Oy Vantaan Peltosirkun myyntiasemapiirros

As. Oy Vantaan Peltosirkun 112 m2 alustavat asuntopohjat

Varaustilanne

Asunnon numero Tilanne
A1 Varattu
B2 Vapaa
F9 Myyty
H12 Vapaa
I13 Varattu
K16 Varattu
L17 Vapaa
Q26 Vapaa
R27 Vapaa
Varaustilanne päivittyy viiveellä.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
040 087 8096
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Arttu Saartoala
0400 249 238
Perttu Takkinen
044 0551 050
Sijaintina Ylästö
Ylästö on Aviapoliksen suuralueeseen kuuluva noin 5000 asukkaan kaupunginosa Vantaan sydämessä. Aluetta rajaa etelässä ja lännessä Vantaanjoki, idässä Krakanojan sekä Pakkalan kaupunginosat ja pohjoisessa Viinikkala. Ylästön rakennuskanta koostuu lähes täysin pientaloista, mutta alueella voi aistia myös historian havinan, sillä jäljellä on yhä rakennuksia jopa 1700-luvulta saakka.

Ylästö tunnetaan yhteisöllisestä ilmapiiristään ja upeista maalaismaisemistaan. Alueelta löytyy niin kumpuilevaa peltoa kuin metsääkin, ja Vantaanjoen varrella sijaitsevilla luontoalueilla voi virkistäytyä koskimaisemista nauttien tai kalastaen.

Idyllisen miljöön lisäksi Ylästössä asuvat saavat nauttia loistavista palveluista. Arkielämän tarpeisiin alueelta löytyy useita päiväkoteja, kouluja ja päivittäistavarakauppoja, minkä lisäksi kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon erittäin kattavien palveluiden ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien pariin on matkaa vain pari kilometriä.

Kulkuyhteydet ovat Ylästössä niin ikään erinomaiset. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee useita suoria linjoja Helsinkiin, Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Omalla autolla Helsingin keskustaan hurauttaa Ylästöstä vain parissakymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Valinnainen vuokratontti
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä