Sajuconin aiempaa tuotantoa
Me rakennamme uusia koteja pääkaupunkiseudulle. Tuotantomme painottuu erityisesti pientaloihin, joiden rakentamisessa kiinnitämme huomiota kustannustehokkaisiin ratkaisuihin ja asukkaalle edullisiin elinkaarikustannuksiin. Esittelemme tällä sivulla aiempaa tuotantoamme ulko- ja sisäkuvin. Asuntojemme tunnusmerkkejä ovat sekä skandinaavinen selkeys ja ajattomuus että käytännönläheisyys. Kiinnitämme suunnittelussa jokaiseen yksityiskohtaan tarkkaa huomiota, jotta kodit palvelevat asukkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Nämä kolme omakotitaloa
valmistuivat Koillis-Helsinkiin
keväällä 2022.
Kodit valmistuivat idyllisen pientaloalueen keskelle. Kolmen erillistalon kokonaisuus jakatui selkeästi omiin pihapiireihin, sillä talojen väliin rakennettiin ulkovarastot.
Vaalea pystypuuverhous yhdistettynä beigen sävyisiin tehosterimoihin ja mustiin ikkunapuitteisiin tekivät kokonaisuudesta tyylikkään. Alueen kaava mahdollisti myös mukavat oleskelupihat asukkaille.
Jokaisessa kodissa on neljä makuuhuonetta, sekä tilava olohuone yhdistettynä avokeittiöön. Käytännöllisiä ratkaisuja ovat mm. arkieteinen, tilava kodinhoitohuone josta on kulku parvekkeelle.
Nämä kolme omakotitaloa
valmistuivat Koillis-Helsinkiin
keväällä 2022.
Tämä neljän tyylikkään erillistalon kohde
valmistui Koillis-Helsinkiin
loppuvuonna 2020.
Arkkitehtonisesti rohkea toteutus tarjoaa mukavan kodin pienelle perheelle tai pariskunnalle.
Sisällä olohuone aukeaa korkealle, tarjoten väljää tilan tuntua asukkaille. Kekseliäät ikkuna-aukotukset tuovat valoa sisätiloihin, tarjoten silti yksityisyyttä asukkailleen.
Kahden makuuhuoneen ja tilavan olohuoneen yhdistelmä tekee arjesta sujuvaa. Päämakuuhuone on sijoitettu yläkertaan kylpyhuoneen ja saunan yhteyteen.
Tämä neljän tyylikkään erillistalon kohde valmistui Koillis-Helsinkiin loppuvuonna 2020.
Nämä kaksi omakotitaloa
valmistuivat Pohjois-Helsinkiin
syksyllä 2021.
Arvostetun alueen reunalle rakennetut kodit ovat samalla tontilla, mutta autokatos jakaa kodit omiin pihapiireihin.

Neljä makuuhuonetta, tilava olohuone ja avokeittiö sekä suuret maisemaikkunat vehreillä näkymillä ovat näiden kotien valtteja.

“Rakennusten perinteinen väritys yhdessä nurkka- ja pielilaudattomien julkisivujen kanssa luovat rauhallisen vaikutelman, joka sopii alueen luonteeseen.”

– Joonas Koskela, arkkitehti SAFA

Kolu Arkkitehdit


Nämä kaksi omakotitaloa
valmistuivat Pohjois-Helsinkiin
syksyllä 2021.

Lue lisää:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää