Rakenna unelmiesi omakotitalo

Rakenna unelmiesi omakotitalo kanssamme

Etsitkö omakotitaloa, joka on sekä arkkitehtonisesti houkutteleva, järkevästi hinnoiteltu, että tarjoaa erinomaisen pohjaratkaisun? Haluatko päästä vaikuttamaan tehtyihin valintoihin jo suunnittelupöydältä saakka?

Tässä tekstissä kerromme, mihin asioihin me kiinnitämme huomiota suunnitellessamme koteja, ja kuinka voimme olla avuksi matkallasi kohti unelmiesi kotia.

Kaunis koti – yksi tärkeimmistä lähtökohdista

Kaunis arkkitehtuuri on meille intohimo. Uskomme, että koti on paikka, jossa tulisi tuntea olosi onnelliseksi ja tyytyväiseksi joka päivä. Siksi olemme erikoistuneet arkkitehtonisesti houkuttelevien omakotitalojen rakentamiseen.

Suunnittelemme jokaisen kodin huolellisesti, kiinnittäen erityistä huomiota ulkonäköön ja yksityiskohtiin. Haluamme, että kotisi ei vain täytä käytännön tarpeitasi, vaan myös ihastuttaa sinua joka kerta, kun astut sisään. Et todennäköisesti osta autoa joka ei miellytä silmääsi. Miksi siis tyytyisit kotiin, joka ei näytä mielestäsi hyvältä?

Yksi suurimmista myyteistä on että arkkitehtonisesti näyttävä talo ei voisi olla käytännöllinen. Me haluamme murtaa tämän myytin talo kerrallaan.

Järkevät kustannukset

Kodin rakentaminen on ehkä elämäsi suurin investointi. Siksi haluamme tarjota järkevästi hinnoiteltuja ratkaisuja – elinkaarikustannukset huomioiden. Se mikä on halvin ratkaisu nyt, ei välttämättä kestä aikaa, ja toisaalta korkea hintakaan ei takaa laatua ajan kuluessa.

Uskomme, että laadukkaan omakotitalon ei tarvitse olla täynnä luksusluokan ylellisyyttä, joten pyrimmekin pitämään kustannukset kohtuullisina ilman, että tingimme laadusta. Meidän tavoitteemme on tarjota sinulle paras mahdollinen koti, joka sopii myös budjettiisi.

Pohjaratkaisu

Hyvä pohjaratkaisu on kodin sydän. Se vaikuttaa siihen, kuinka asuminen sujuu päivittäin. Sajucon on omistautunut suunnittelemaan ja rakentamaan omakotitaloja, joissa pohjaratkaisu on erinomainen. Tarjoamme toimivia ja tilavia ratkaisuja, jotka vastaavat modernin elämän vaatimuksiin ja perheesi tarpeisiin.

Yhtä, jokaiselle toimivaa “täydellistä” pohjaratkaisua ei tietenkään ole, vaan jokaisen elämäntilanne vaikuttaa tarpeisiimme ja siten myös tarvittaviin tiloihin. Suosittelemme kuitenkin miettimään seuraavia kysymyksiä:

Kuinka monta makuuhuonetta tarvitset?
Onko tarvetta työhuoneelle?
Minkä verran tarvitset kodinhoito- tai varastotilaa?

Tontti

Jos et ole vielä löytänyt sopivaa tonttia, älä huolehdi. Meillä on useita rakennuspaikkoja pääkaupunkiseudulla, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden rakentaa kodin juuri sellaiseen ympäristöön, jossa haluat asua.

Valitsemme paikat huolellisesti, ottaen huomioon palvelut, liikenneyhteydet ja luonnonläheisyys. Tunnemme myös pääkaupunkiseudun pientalokaavat, joten osaamme ottaa alueiden erityispiirteet huomioon. Olemme erikoistuneet täydennysrakentamiseen, joten tyypillisesti pääset muuttamaan valmiille alueelle jossa palvelut ja ympäristö ovat jo rakennettuja.

Jos meillä ei ole juuri sopivalta alueelta rakennuspaikkaa – kerro siitä meille. Olemme vuosien varrella hankkineet satoja rakennuspaikkoja ympäri pääkaupunkiseutua, joten voimme varmasti olla avuksi!

Unelmiesi omakotitalo – ilman stressiä

Näin prosessi toimii:

  • Pidetään Sajuconin suunnittelijan kanssa palaveri, jossa suunnitellaan tuleva unelmakotisi!
  • Tehdään sopimus kodin rakentamisesta sekä tonttikauppa. Maksat kotisi rakentamisesta työvaihe kerrallaan kunnes pääset muuttamaan!
  • Maksat varainsiirtoveron ainoastaan tontin osalta
  • Talo on täysin muuttovalmis pihoja ja postilaatikkoa myöten
  • Me huolehdimme myös rakentamisen liittyvät paperityöt


    Kaikki tämä satojen talojen kokemuksella!

Unelmiesi omakotitalo on vain yhden yhteydenoton päässä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, ja aloitetaan yhdessä suunnitteleminen. Kerro meille toiveesi, ja me autamme sinua luomaan kodin, joka on sinun näköisesi.

Tervetuloa unelmoimaan ja keskustelemaan lisää kanssamme!