Töissä Sajuconilla: Työnjohtaja Topi

Töissä Sajuconilla: Työnjohtajan kokemuksia

 

Työnjohtajan vastuulla on, että työmaa pysyy suunnitelmissa, budjetissa ja valmistuu sovitussa ajassa. Sajuconin työnjohtajat takaavat toiminnallaan sen, että voimme rakentaa laadukkaita ja viihtyisiä koteja.

Topi on työskennellyt Sajuconilla työnjohtajana reilun vuoden verran. Sajucon ja Topi ovat molemmat kehittyneet vuoden aikana.

“On mukavaa huomata, että yrityksemme toiminta kehittyy kokoajan eteenpäin. Olen oppinut itse uudisrakentamisesta ja pientalorakentamisesta huomattavasti jo reilun vuoden työskentelyn aikana. Nykyisin saan hommat hoidettua suunnitellussa ajassa ja työn tekeminen on sopivan tehokasta, mutta myös rauhallista”, Topi kertaa.

Topi kertoo oppineensa toimimaan tuttujen urakoitsijoiden kanssa ja pyörittämään Sajuconin arkea omasta roolistaan tehokkaammin. Hän viihtyy työssään, kun esimiehiltä saa hyvän tuen ja töitä on sopiva määrä.

“Meillä on työnjohdossa hyvä henki ja mukava porukka, ja Sajuconissa laajemminkin on hyvä asenne kaikilla töiden tekemiseen. Meininki on sellainen, että tehdään yhdessä ja tehdään kunnolla.”, hän pohtii. Hyvän työnjohtajan Topi arvioi olevan sopivan kylmäpäinen. Haasteilta ja ratkaistavilta ongelmilta ei voi täysin välttyä, ja hyvällä työnjohtajalla pysyy vaikeinakin hetkinä pää kylmänä ja ajatus työssä mukana. Parasta työssä on, että asiat saa tehdä omalla tavallaan, laadukasta ja hyvää lopputulosta toki unohtamatta. Hän kokee hyväksi sen, kuinka Sajuconilla uskalletaan luottaa tekijöihin ja annettaan myös mahdollisuuksia edetä ja kehittyä työssä eteenpäin.

Lisää:

Liity porukkaan mukaan! Sajuconille haetaan uusia työnjohtajia

Lue lisää

Hankekehittäjä Antti Kropsu kertoo työstään

 

Lue lisää