Kiintokalustesuunnittelija

Haemme Sajuconille kalustesuunnittelijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! 

Haemme kalustesuunnittelijaa vastaamaan rakentamiemme kohteiden kiintokalustesuunnittelusta, mitoituksesta ja tilauksesta. Työtehtävä ei sisällä myyntiä. 

Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työhön kuuluu mittakäyntejä ja tiivistä yhteydenpitoa työnjohtoomme ja asentajiin.  

Toivomme hakijalta kokemusta kiintokalustessuunnittelusta ja useiden yhtäaikaisten projektien hallinnasta. Toivomme myös visuaalista silmää, jolla luot rakentamiimme koteihin tyylikkäitä ja yhtenäisiä kokonaisuuksia. Odotamme näkemyksellisyyttä työhön ja halua kehittyä omalla osa-alueella. Katsomme eduksi vahvan kiinnostuksen rakennusalaan. 

Kalustesuunnittelija työskentelee osana tiimiä, joka vastaa asukkaiden pintamateriaalivalinnoista ja kiintokalusteista kohteissamme. Porukassa tehdään töitä hyvässä hengessä ja tehokkaasti. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan voimakkaasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessämme. Ilmapiiri on meillä nuorekas ja rento, mutta tavoitteellinen. 

Toimistomme sijaitsee Vantaan Vehkalassa osoitteessa Härkähaankuja 5. Toimistolle on hyvät kulkuyhteydet autolla ja kehärataa pitkin junalla. Työstä osan voi tehdä myös joustavasti etänä. Työssä vaaditaan B-ajokortti mittakäyntejä varten ja oman auton käyttö on mahdollista.

Hakemukset työpaikkaan voi toimittaa Maija Gómezille sähköpostiin maija.gomez@sajucon.fi. Laita hakemussähköpostiin vapaamuotoinen hakemus, mahdolliset liitteet ja alustava palkkatoive.

Maijalta voi tiedustella työpaikasta lisää sähköpostitse tai puhelimitse välillä 20.6.–30.6. arkisin 9–16.

Käsittelemme hakemuksia 20.6. alkaen. Pidämme haastatteluja kesäkuun lopulla ja heinäkuun alussa.

Yhteystiedot: Maija Gómez, maija.gomez@sajucon.fi, 050 551 8852, tavoitettavissa 20.6. alkaen arkisin 9-16.
Työ alkaa: 
heinäkuussa tai sopimuksen mukaan
Työaika: 
kokoaikainen, liukuvat työajat 
Työn kesto:
vakituinen
Haku päättyy: 
30.6.

Muut avoimet työpaikkamme

Lue lisää:

Näin sajuconin kohteet suunnitellaan

Lue lisää

Tutustu Sajuconiin

 

Lue lisää