Palkanlaskija

Haemme Sajuconille palkanlaskijaa.

Haemme Sajuconin talousosastolle palkanlaskijaa osa- tai kokokaikaiseen työhön vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta Netvisorin osaamista, avoimuutta ja rehellisyyttä sekä tarkkaa ja tunnollista työotetta. Muu kirjanpidon osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävänkuva voi muokkautua ja sisältää myös kirjanpidon tehtäviä hakijan osaamisen mukaan.

Meillä on liukuva toimistotyöaika ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Tarjoamme sinulle paikan rakennusalalla nuorekkaassa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työilmapiiri meillä on innostava ja rento. Voit työskennellä toimistollamme Vantaan Vehkalassa osoitteessa Härkähaankuja 5 tai etänä.

Sajucon on vuonna 1993 perustettu voimakkaasti kasvava talorakentamisen yritys pääkaupunkiseudulla. Toimintaamme ohjaavat suunnittelun järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, rakennuksen elinkaariajattelu sekä asumisen tarpeet. Rakentamamme asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä ja työssä voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Hakemuksen voi toimittaa Sarita Kamulalle (sarita.kamula@sajucon.fi). Lisätietoja voi kysyä Saritalta sähköpostilla tai puhelimitse 040 584 8859.

Haku päättyy 18.2.2022 tai heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Yhteystiedot Sarita Kamula. puh.040 584 8859sarita.kamula@sajucon.fiTyö alkaa Heti sopivan henkilön löydyttyä Työaika Kokoaikainen tai osa-aikainen työ, liukuvat työajat  Työn kesto Vakituinen  Haku päättyy 18.2.2022 tai heti, kun sopiva henkilö löytyy