LVI-suunnittelija

Haemme Sajuconille kahta LVI-suunnittelijaa! 

Tässä tehtävässä pääset todella luomaan uutta ja vaikuttamaan rakennusliikkeen sisällä tapahtuvan uniikin suunnitteluprosessin kehittämiseen!

Ihanteellinen hakijamme voisi olla hiljattain valmistunut tai valmistumassa oleva lvi-insinööri, joka etsii mahdollisuutta päästä uuden upean uran alkuun. Toivomme, että olet työssäsi täsmällinen tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne ja halu päästä kehittymään alan ammattilaisena. Hallitset Magicadin perusteet ja tunnet rakennusmääräykset. Kokemus asuinrakennusten lvi-suunnittelusta ja halu pätevöityä energiatodistusten laatimiseen lasketaan eduksi. 

Innostavan työn lisäksi tarjoamme tekijöillemme voimakkaasti kasvavan yrityksen loistavat etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, jonka kehitykseen voit itse työpanoksellasi vaikuttaa, sekä reilun työyhteisön, jossa työtä tehdään intohimolla ja johon olet tervetullut sellaisena kuin olet. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta tehtävän voi halutessaan hoitaa myös täysin etänä.

Hae tätä tehtävää lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen suunnittelurekry@sajucon.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 15.7., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, eli laita siis hakemusta tulemaan jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Eemil Rentolalta (eemil.rentola@sajucon.fi).

Yhteystiedot: Eemil Rentola, eemil.rentola@sajucon.fi
Hakemus: sajucon.fi/tyopaikat tai suunnittelurekry@sajucon.fi
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen
Työn kesto: Vakituinen
Haku päättyy: 15.7.2022

Muut avoimet työpaikkamme

Lue lisää:

Näin sajuconin kohteet suunnitellaan

Lue lisää

Tutustu Sajuconiin

 

Lue lisää