LVI-suunnittelija/projektipäällikkö

Haemme Sajuconille LVI-Suunnittelijaa/projektipäällikköä

Haemme Sajuconille LVI-suunnittelijaa projektipäällikkötason tehtäviin.

Odotamme sinulta 2–5 vuoden työkokemusta asuinrakennusten LVI-suunnittelusta, LVI-insinöörin tai diplomi-Insinöörin koulutusta ja Magicad-ohjelmiston hyvää hallintaa. Työssä tarvitaan niin taitoa työskennellä ja hoitaa projekteja itsenäisesti kuin tiimipelaajan taitoja LVI-suunnittelijaporukkamme kouluttamiseen ja uusien osaajien rekrytointiin.

Hakijalta odotetaan rakennusmääräysten tuntemusta. Hyödyksi katsotaan pätevyys energiatodistusten laadintaan.

Pääset osallistumaan rakennusliikkeen sisällä tapahtuvan, uniikin suunnitteluprosessin kehittämiseen. Ammattitaitosi kehittymistä tukevat yhtiön kaikki muut toiminnot hankekehityksestä tuotantoon ja myyntiin saakka, eli pääset todelliselle näköalapaikalle. Me rakennamme aidosti yhdessä!

Hakemamme tekijä on työssä tarkka, täsmällinen ja huolellinen. Toivomme, että haluat itse kehittyä ammattilaisena ja kehittää meidän voimakkaasti kasvavan yrityksemme suunnittelun prosesseja eteenpäin. Lupaamme luottaa ammattitaitoosi prosessien kehittämisessä ja haluamme antaa aidon mahdollisuuden kehittää toimintaamme eteenpäin.

Sovit työyhteisömme joukkoon, jos sinulta löytyy positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työntekoon.

Meillä on nuorekas ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa tehdään hommia hyvässä hengessä. Kasvavassa ja kehittyvässä konsernissamme on myös etenemismahdollisuuksia hyville tekijöille.

Tehtävän voi hoitaa halutessaan täysinkin etänä. Toimistomme sijaitsee Vantaan Vehkalassa osoitteessa Härkähaankuja 5. Työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan jo piankin.

Tehtävän hakemuksen löydät tämän tekstin alta. Voit hakea sitä kautta tai laittamalla hakemuksen palkkatoiveella osoitteeseen suunnittelurekry@sajucon.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 24.6., mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten laita hakemus jo nopeasti! Voit ottaa yhteyttä Eemil Rentolaan (eemil.rentola@sajucon.fi), jos haluat kysyä tehtävästä.

Yhteystiedot: Eemil Rentola, eemil.rentola@sajucon.fi
Hakemus: sajucon.fi/tyopaikat tai suunnittelurekry@sajucon.fi
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen
Työn kesto: Vakituinen
Haku päättyy: 24.6.2022

LVI-suunnittelija/projektipäällikkö

"*" indicates required fields

Hakemus LVI-suunnittelijan tehtävään.

Nimi*

CV ja hakemus

Liitä hakemukseen CV ja laita napakka työhakemus vapaa hakemus -kenttään! Muistathan laittaa myös alustavan palkkatoiveesi hakemukseen.

Accepted file types: pdf, odf, doc, docx, Max. file size: 512 MB.
Lähetä meille CV:si pdf, odf, doc, tai docx. muotoisena.
Lisää tähän halutessasi linkki LinkedIn-profiiliisi.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Muut avoimet työpaikkamme