Hankekehittäjä

Haemme Sajuconille matalarakentamisen hankekehittäjää!

Tässä tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan sekä omaan työhösi, että tuotteeseemme. Lisäksi työlläsi on vaikutusta pääkaupunkiseudun kaupunkikuvaan! Tavoitteenamme on kehittää liiketoiminnallisesti kannattavia, rakennusteknisesti toimivia ja käytännöllisiä koteja asiakkaillemme. Hankekehittäjänä vastaat rakennuskohteidemme arkkitehtisuunnittelusta yhdessä arkkitehtien kanssa sekä hankkeiden lupaprosesseista yhdessä hankekehitystiimin kanssa.

Ihanteelliselta hakijaltamme löytyy vähintään kanditason koulutus tehtävään soveltuvalta alalta sekä ymmärrystä alasta esimerkiksi työkokemuksen kautta. Toivomme, että olet tiimipelaaja, jolta löytyy loogista päättelykykyä ja itseohjautuvuutta sekä ratkaisukeskeistä otetta työhön. Haluamme jatkuvasti kehittyä rakentamaan aina vain parempia ja toimivampia koteja, ja toivomme sinulta samanhenkistä asennetta.

Innostavan ja monipuolisen työn lisäksi tarjoamme tekijöillemme voimakkaasti kasvavan konsernin erinomaiset etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan (3500 – 5000 € kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen), huumorintajuisen tiimin sekä reilun työyhteisön, jossa työtä tehdään intohimolla ja johon olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Hae työpaikkaa laittamalla hakemus sähköpostitse Antti Kropsulle osoitteeseen antti.kropsu@sajucon.fi. Voit tiedustella tehtävästä lisää joko sähköpostitse tai puhelimitse Antilta ja Samulta arkisin klo 9 – 17. Hakuaika tehtävään päättyy 15.7., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Yhteystiedot: Antti Kropsu, antti.kropsu@sajucon.fi, 040 015 2063 tai Samu Lintunen, samu.lintunen@sajucon.fi, 044 500 6287

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen
Työn kesto: Vakituinen
Haku päättyy: 15.7.2022 (Käymme hakemuksia läpi hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä) 

Muut avoimet työpaikkamme

 

Lue lisää:

Hankekehittäjä Antti Kropsu kertoo työstään

Lue lisää

Tutustu Sajuconiin

 

Lue lisää