Asiakaskoordinaattori

Haemme Sajuconille vakituiseen työsuhteeseen asiakaskoordinaattoria. Työ on kokoaikainen, mutta aloitus osa-aikaisena on mahdollista.

Haemme oma-aloitteista, reipasta, sosiaalista ja asiakaspalveluhenkistä tekijää, joka on valmis oppimaan työssä jatkuvasti uutta. Asiakaskoordinaattorin työ vaatii myös tarkkuutta ja huolellisuutta.

Asiakaskoordinaattori tulee osaksi rentoa ja mukavaa tiimiä. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu sekä rakentamiemme asuntojen pintamateriaalien koordinointi ja päivitys. Asiakaskoordinaattori toimii linkkinä asiakkaiden, työmaan, arkkitehtien, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden välillä. Työ on osin rutiininomaista, mutta sisältää myös paljon vaihtelevia tilanteita ja tarvittaessa nopeaakin reagointia.

Haussa on etua työhön soveltuvasta koulutuksesta (esimerkiksi. merkonomi, tradenomi, sisustusalan koulutukset) ja työkokemuksesta asiakaspalvelusta sekä projektihallinnan tehtävistä. Katsomme myös totta kai eduksi työkokemuksen ja kiinnostuksen rakentamista, rakennusalaa ja sisustusta kohtaan. Myös kokemus InDesign-ohjelmiston käytöstä on plussaa.

Työpaikkana toimii Sajuconin toimisto Vantaan Vehkalassa osoitteessa Härkähaankuja 5. Toimistollemme Kehäradan varteen Kehä 3:n ja Hämeenlinnan moottoritien risteyskohtaan on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja autolla. Työ sisältää mahdollisesti myös käyntejä työmailla ja asiakastapaamisia. Osittainen etätyö on myös mahdollista.

Haku päättyy 18.2.2022. Teemme haastatteluja jo hakuaikaina ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen voi toimittaa Maija Gómezille (maija.gomez@sajucon.fi) ja Maijalta voi tiedustella työpaikasta lisää sähköpostitse tai puhelimitse arkisin 9-16 välillä numerosta +358 50 551 8852

  • Yhteystiedot Maija Gómez, tavoitettavissa arkisin 9-16, maija.gomez@sajucon.fi, puh. +358 50 551 8852
  • Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
  • Työaika Kokoaikainen, mahdollisesti aluksi osa-aikainen, liukuvat työajat
  • Työn kesto Vakituinen
  • Työn sijainti Härkähaankuja 5, Vantaa, mahdollisuus olla osin etänä
  • Haku päättyy 18.2.2022.

Sajucon on vuonna 1993 perustettu voimakkaasti kasvava talorakentamisen yritys pääkaupunkiseudulla. Toimintaamme ohjaavat suunnittelun järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, rakennuksen elinkaariajattelu sekä asumisen tarpeet. Rakentamamme asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla pääkaupunkiseutua.