Vasarakuja 4

Vasarakuja 4, 00700 Helsinki

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + k + kph + s + khh + var + autokatos, 114 m2


Esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Helsingin Fallkullan asuinalueelle rakennetaan tyylikäs omakotitalo. Tämä moderni kaksikerroksinen koti on suunniteltu asukkaille, jotka kaipaavat keskeistä sijaintia ja kasvavan alueen palveluita.

Kodin ensimmäisessä kerroksessa on valoisa oleskelutila, jossa olohuone yhdistyy kätevästi tyylikkääseen keittiöön. Olohuoneesta on käynti tilavalle terassille, jossa pääsee nauttimaan aurinkoisista keleistä ystävien ja perheen kesken. Oleskelutilan lisäksi alakerrassa on yksi makuuhuone sekä erillinen wc. Yläkertaan ovat sijoitettu kodin kolme muuta makuuhuonetta ja yhdessä huoneessa on oma vaatehuone. Myös kodin kylpy- ja saunatilat löytyvät yläkerrasta ja vaatehuollolle on paikka kylpyhuoneen läheisyydessä kodinhoitohuoneessa. Aulasta aukeaa käynti tunnelmalliselle parvekkeelle, johon pääsee vilvoittelemaan saunan löylyjen välissä.

Tässä kodissa pääset vaikuttamaan lopputulokseen! Suunnittelemme kodista juuri teidän perheellenne sopivan – aina pohjaratkaisusta pintamateriaaleihin asti.

Huomioithan, että autokatos on mahdollista toteuttaa lisähinnasta.
Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


Vasarakuja 4 alustava pohjakuva


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Johannes Heikkilä
0400 406 298
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Falkulla
Fallkulla on Malmin kaupunginosaan kuuluva uusi ja kasvava asuinalue. Vaikka itse alue on vasta kehittymässä, löytyvät lähistöltä jo valmiiksi tarpeelliset palvelut kaupoista kouluihin ja päiväkoteihin. Malmin alueelta löytyvät useat ruokakaupat, apteekit, ravintolat, terveyskeskus ja jopa sairaala. Harrastusmahdollisuuksia löytyy esimerkiksi Malmin ja Tapanilan urheiluhalleista sekä liikuntapuistoista. Kulttuurista kiinnostuneet pääsevät nauttimaan musiikista, elokuvista ja muusta taiteesta Malmitalossa, jonka tiloissa toimivat myös kirjasto sekä musiikki- ja työväenopisto. Fallkulla on monelle tuttu jo 30 vuoden ajan toimineesta Fallkullan kotieläintilasta, jossa pääsee tutustumaan mm. kaneihin, hevosiin ja vuohiin. Lisäksi tilalla järjestetään viihtyisää ja opettavaista leiritoimintaa nuorille.

Keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen paikasta toiseen. Autoilijan arkea helpottavat ympäröivät valtaväylät, joita pitkin pääsee liikkumaan Helsingin keskustan suuntaan, mutta myös Vantaalle ja Espooseen. Omaa autoa asukkaat eivät kuitenkaan välttämättä edes tarvitse, sillä myös julkinen liikenne on alueella toimiva.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä