viihtyisä koti merellisestä Marjaniemestä

Merelliseen Marjaniemeen, idylliselle puiden reunustamalle kadulle, kohoaa kolme tyylikästä 119 m2 omakotitaloa. Viehättävät kodit tarjoavat ainutkertaisen mahdollisuuden asua Helsingissä rannan tuntumassa lähellä kaikkia arkipäivän palveluita ja itäisen Helsingin urbaania keskusta.

Nämä ylelliselle alueelle nousevat käytännölliset kodit ovat tilajaoltaan avaria ja valoisia. Olohuoneen näyttävä lähes viisimetrinen huonekorkeus tuo kodille tyylikästä arkkitehtonista estetiikkaa. Korkeista maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja keittiöön saumattomasti yhdistyvä oleskelutila tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta. Lapsiperheen arjen pelastajana toimii arkieteinen ja suurella ulkoiluvälinevarastolla varustettu koti on harrastavan perheen unelma. Yläkerrassa lännen suuntaan avautuvalla parvekkeella voi ihailla Marjaniemen kumpuilevaa maastoa ja horisontissa siintävää auringonlaskua. Asumisen huolettomuus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekevät näistä asunnoista asukkailleen unelmien kodin.

Sijaintina Marjaniemi

Marjaniemi kuuluu Vartiokylän kaupunginosaan, joka asuttaa n. 30 000 ihmistä Itä-Helsingissä. Marjaniemi on merellinen ja pientalovaltainen kaupunginosa, jossa asuu noin 2000 asukasta.

Marjaniemi sijaitsee Strömsinlahden ja Vartiokylänlahden rannalla, Itäkeskuksen eteläpuolella. Marjaniemen rannan edustalla sijaitsevat Iso Koivusaari sekä pienemmät Pieni Koivusaari, Syvännesaari, Harjakari ja Härkäsaari luetaan myös Marjaniemen osa-alueeseen.

Alueella on mukavia ulkoilu- ja harrastuskohteita; Marjaniemen länsiosissa sijaitsee uimaranta, josta löytyy myös talviuintimahdollisuus. Marjaniemessä toimii myös kaksi pursiseuraa sekä melontaseura. Meren läheisyys, turvallinen naapurusto sekä lähialueiden kattavat palvelut tekevät Marjaniemestä erittäin halutun asuinalueen.

Alueen palvelut

Marjaniemessä on loistavat palvelut; lähialueilla toimii useampi kauppakeskus, mm. Suomen suurin ostoskeskus, Kauppakeskus Itis, sekä Puotinharjun ja Puotilan ostoskeskukset.

Kulttuurikeskus Stoa sijaitsee Itäkeskuksen ytimessä ja sen yhteydessä toimivat mm. kirjasto, työväenopisto ja Nuorten toimintatalo Kipinä. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja, kaksi terveysasemaa ja Kansaneläkelaitoksen toimipiste.

Marjaniemen alue tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Marjaniemessä on myös leikkipuisto ja koirapuisto. Lähialueet tarjoavat mahdollisuuden useampaan urheilulajiin, Itä-Helsingin alueella toimii mm. yli 40 sisäliikuntatilaa.

Ota yhteyttä ja sovi esittely!

Alisa Kämäräinen

050 373 2185