Vakkatie 23

Vakkatie 23, 00430 Helsinki

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + aet + k + khh. + sauna, 113 m2
Uusia omakotitaloja Helsingin Kaarelaan!
Rakennamme kolme 113 m2 omakotitaloa Kaarelaan osoitteeseen Vakkatie 23.


Hinnasto Ota yhteyttä

Monipuoliselle asuinalueelle Helsingin Kaarelaan rakentuu kolme ajattoman tyylikästä omakotitaloa. Käytännölliset mutta skandinaavisen tyylikkäät kodit toivottavat asukkaansa nauttimaan sujuvasta arjesta.


Taloissa on isot avokeittiöt, jotka avautuvat avariin olohuoneisiin. Ruokailutilassa näyttävyyttä lisää miltei kuusimetrinen huonekorkeus ja avaruuden tuntua tuovat isot ikkunat. Valosta pääsee nauttimaan myös tilavalla terassilla, johon pääsee näppärästi suoraan keittiöstä. Yläkerrassa neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, mikä sujuvoittaa yhteisiä saunailtoja.

Laadukkaat pintamateriaalit ja tyylikkäät kodinkoneet lisäävät asumisviihtyvyyttä. Valmistuessaan nämä kodit kutsuvat asukkaansa nauttimaan sujuvasta arjesta ripauksella luksusta.

Rakentaminen

Myynnin aloitus
10/22

Muuttovalmis


Vakkatie 23 alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Mikko Rehu
050 501 4336
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Sijaintina Kaarela
Kaarelan kaupunginosassa sijaitseva viihtyisä Hakuninmaa on hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen keskellä. Alueella pääsee harrastamaan monipuolisesti eri urheilulajeja, sieltä pääsee ketterästi luontoon ja helposti myös muualle Helsinkiin.

Kaarelassa ei tarvitse valita luonnon rauhan ja monipuolisten palvelujen välillä. Kävelymatkan päässä sijaitsee Paloheinänkorpi, jossa metsäpolut kulkevat ristiin rastiin. Samoin kävelymatkan päässä sijaitsee myös kauppakeskus Kaari, jossa pääsee ostoksille ja viihtymään kahviloihin ja ravintoloihin.

Kaarelasta pääsee ketterästi myös muualle Helsinkiin. Lähin bussipysäkki on viidensadan metrin päässä ja autolla hurauttaa muutamassa minuutissa Tampereentielle ja Kehä I:lle.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä