Vakkatie 23

Vakkatie 23, 00430 Helsinki

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + aet + k + khh. + sauna, 113 m2
Uudet omakotitalot Helsingin Kaarelasta!
Rakentamamme kolme 113 m2 omakotitaloa ovat vastavalmistuneet Kaarelaan osoitteeseen Vakkatie 23.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Monipuoliselle asuinalueelle Helsingin Kaarelaan on valmistunut kolme ajattoman tyylikästä omakotitaloa. Käytännölliset mutta skandinaavisen tyylikkäät kodit toivottavat asukkaansa nauttimaan sujuvasta arjesta.


Taloissa on isot avokeittiöt, jotka avautuvat avariin olohuoneisiin. Ruokailutilassa näyttävyyttä lisää miltei kuusimetrinen huonekorkeus ja avaruuden tuntua tuovat isot ikkunat. Valosta pääsee nauttimaan myös tilavalla terassilla, johon pääsee näppärästi suoraan keittiöstä. Yläkerrassa neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, mikä sujuvoittaa yhteisiä saunailtoja.

Laadukkaat pintamateriaalit ja tyylikkäät kodinkoneet lisäävät asumisviihtyvyyttä. Valmistuessaan nämä kodit kutsuvat asukkaansa nauttimaan sujuvasta arjesta ripauksella luksusta.

Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis


Vakkatie 23 alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Sijaintina Kaarela
Kaarelan kaupunginosassa sijaitseva viihtyisä Hakuninmaa on hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen keskellä. Alueella pääsee harrastamaan monipuolisesti eri urheilulajeja, sieltä pääsee ketterästi luontoon ja helposti myös muualle Helsinkiin.

Kaarelassa ei tarvitse valita luonnon rauhan ja monipuolisten palvelujen välillä. Kävelymatkan päässä sijaitsee Paloheinänkorpi, jossa metsäpolut kulkevat ristiin rastiin. Samoin kävelymatkan päässä sijaitsee myös kauppakeskus Kaari, jossa pääsee ostoksille ja viihtymään kahviloihin ja ravintoloihin.

Kaarelasta pääsee ketterästi myös muualle Helsinkiin. Lähin bussipysäkki on viidensadan metrin päässä ja autolla hurauttaa muutamassa minuutissa Tampereentielle ja Kehä I:lle.

Lisää meistä:

Miten Sajuconilta ostettu koti eroaa talopaketista
Lue lisää
Näin Sajuconin kodit suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä