Tuomipolku 10

Tuomipolku 10, 00780 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Omakotitalo, 5h + avok + kh. + khh. + sauna, 106 m2

Uusi omakotitalo Tapaninvainioon!
Rakennamme kaksi tunnelmallista omakotitaloa Tapaninvainioon osoitteeseen Tuomipolku 10.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme Helsingin Tapaninvainioon rauhalliselle pientaloalueelle kaksi yksitasoista 106m2 omakotitaloa. Nämä tyylikkäät talot on suunniteltu asukkaille, jotka arvostavat omaa tilaa ja keskeistä sijaintia. Alueen erinomaiset palvelut ja lukuisat viheralueet taas takaavat asukkaille toimivan ja monipuolisen arjen. Täällä on tilaa rauhoittua ja nauttia lähiluonnosta.

Arkkitehtitoimisto SAANI:n suunnittelemissa omakotitaloissa pohjaratkaisut ovat selkeita ja avaria. Sisään astuessa huomio kiinnittyy tilavaan eteisaulaan, mikä helpottaa vaatesäilytystä. Kodinhoitohuoneeseen on myös oma sisäänkäyntinsä joka toimii niin arjessa kuin saunahetkissäkin.Kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, sekä ikkunallinen sauna, jossa on lauteisiin upotettu tornikiuas sekä tyylikäs lasiseinä.


Makuuhuoneita on neljä, ja ne on sommiteltu mukavasti eri puolelle taloa. Talon sydän on tilava L-mallinen olohuone-keittiö yhdistelmä, jossa on tilaa niin arjessa kuin juhlassakin Piha ja terassit ovat ilta-auringon suuntaan ja ne viimeistellään valmiiksi.


Erittäin tyylikäs, skandinaavista klassisuutta arkkitehtuuria huokuva julkisivu lisää entisestään talon vetovoimaa ja viimeistelee kokonaisuuden. Ikkunoiden mustat ruudukot yhdistettynä muuten valkoiseen taloon tekee kodista virtaviivaisen ja linjakkaan.
Lämmitysmuotona asunnossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Myynnin aloitus

Rakentaminen

Muuttovalmis


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö

Sijaintina Tapaninvainio

Tapaninvainio on viihtyisä omakoti- ja pientaloalue, jossa kaikki palvelut sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Alue on ihanteellinen etenkin sellaiselle, joka arvostaa idyllistä luontoa ja keskeistä sijaintia lähellä kaikkia arjen kannalta tärkietä palveluita.

Tapaninvainiosta kulkee helposti myös pääkaupunkiseudun eri puolille. Esimerkiksi Helsingin keskustaan pääsee noin puolessa tunnissa niin autolla kuin julkisilla liikkuessa ja Malmin juna-asemalta hurattaa hetkessä Vantaan puolelle. Myös lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain parisataa metriä.

Parasta Tapaninvainossa on kuitenkin sen lähiluonto, joka hurmaa jokaisen. Vantaanjoen idylliset maisemat luovat upeat puitteet lenkkeilylle ja sen varrelta löytyy Tapaninvainion oma uimaranta. Läheltä löytyy myös lukuisia leikkipuistoja, joista perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Tapaninvainio, Helsinki

Suutarila, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Tapaninvainio, Helsinki

Asunnon koko 106 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 73 - 98 m2

Tapanila, Helsinki

Asuntojen koko 101 m2

Mellunkylä, Helsinki

Asuntojen koko 111 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 85 - 89,5 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä