Tulppaanitie 27

Tulppaanitie 27, 01390 Vantaa

Myynnissä

Paritaloasunto, 68,5 m2
Uusia koteja Ruskeasantaan!
Ruskeasannasta on myynnissä uusi paritaloasunto osoitteesta Tulppaanitie 27.


Lue esite Ota yhteyttä

Vantaan Ruskeasantaan, viehättävälle pientaloalueelle, on valmistunut 106 m2 omakotitalo ja kaksi tyylikästä 68,5 m2 kokoista kompaktia paritalohuoneistoa. Vehreälle tontille rakentunut talokokonaisuus ihastuttaa perinteisellä puutaloestetiikalla.

Nämä yksitasoiset ajattoman tyylikkäät kodit on suunniteltu käytännönläheisesti unohtamatta kuitenkaan ylellisiä silauksia; miellyttävä vinyylilattia, modernit laattavalinnat sekä asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat laadukkaan tunnelman koteihin. Avoin pohjaratkaisu yhdistettynä suuriin maisemaikkunoihin tekevät kodeista avaria ja valoisia. Terassi ja siitä saumattomasti avautuva pieni piha luovat idylliset puitteet perheen tai vieraiden viihdyttämisen kauniina kesäpäivinä.

Alueen luonto on rehevä ja asuntojen lähellä sijaitsee useita viehättäviä puistoalueita; läntisen Vantaan moninainen luonto mahdollistaa upeat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Lisäksi sijainti kauppakeskus Jumbon läheisyydessä takaa asukkailleen kattavat palvelut.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Tulppaanitie 27 A1-asunnon asuntopohja


Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Ruskeasanta
Rauhallisella omakotialueella Ruskeasannassa arki sujuu leppoisasti. Ruskeasannan maastossa terveleppä- haapa- ja tuomipuistikot kätkevät oksillensa monia lintulajeja. Vehreä maasto kohoaa länttä kohti: alueella on useita korkeita kallioita. Ruskeasannan länsipuolella on myös kuivaa hiekkakangasta, jonka maaperän mukaan alue on aikoinaan nimetty.

Ruskeasannasta pääsee ketterästi Helsinkiin ja maailmalle. Julkinen liikenne kulkee Tulppaanintieltä sujuvasti ja Helsinki-Vantaan lentoasema on muutaman kilometrin päässä. Arjen kannalta oleellisimmat palvelut sijaitsevat kahden kilometrin säteellä ja alueella pääsee harrastamaan monipuolisesti. Ruskeasannassa arki sujuu ja kotona viihtyy.

Tulppaanintieltä pääsee nopeasti luontoon. Lähellä on paitsi metsien lenkkipolut ja puistot, myös Simonkylän ulkoilualue. Siellä voi käydä treenaamassa ulkokuntosalilla, juoksemassa hiekkateillä tai talvella hiihtämässä valaistuilla reiteillä. Alle kahden kilometrin päässä sijaitsee myös Möskärin kuntoportaat, jossa niin ikään pääsee urheilemaan metsäisissä maisemissa.

Ruskeasannassa arki sujuu: päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat noin kilometrin päässä. Lähin bussipysäkki on viidensadan metrin päässä. Autolla Tulppaanintieltä keskustaan pääsee hurauttamaan puolessa tunnissa. Ilola sopii sinulle, joka arvostat rauhaa ja arjen sujuvuutta. Elämä ei ole hassumpaa, kun ympäristön ja palvelujen puolesta arki rullaa.

Lisää meistä:

Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää
Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä