Terätie 23

Terätie 23, 01650 Vantaa

Myynissä

Omakotitalo, 3h + ask.h. + th + k + kph + khh + sauna + var + tekn, 120 m2
Uusia omakotitaloja Vantaan Vapaalaan!
Rakennamme kaksi 120 m2 omakotitaloa Vapaalaan osoitteeseen Terätie 23.


Hinnasto Ota yhteyttä

Viihtyisälle alueelle Vantaan Vapaalaan kohoaa kaksi skandinaavisen tyylikästä omakotitaloa. Rauhalliselle ja monipuolisten palveluiden täyttämälle alueelle rakentuvat talot kutsuvat vaivattomaan elämään. Arjen sujumista helpottaa monikäyttöiset huoneet, jotka taipuvat elämäntilanteen mukaan moneksi. Tilavat makuuhuoneet, hyvät säilytystilat ja vaatehuone tuovat asumiseen mukavuutta.


Kokkaaminen ja seurustelu onnistuu samanaikaisesti tilavassa avokeittiössä ja olohuoneesta pääsee ketterästi tilavalle terassille, jossa voi nautiskella raittiista ilmasta ja kerätä auringonsäteet talteen. Avaruutta asumiseen tuo olohuoneen miltei kuusimetrinen huonekorkeus. Monipuoliselle alueelle kohoavat talot ovat valmistuessaan ajattoman tyylikäs kokonaisuus.

Rakentaminen

Myynnin aloitus
10/22

Muuttovalmis


Terätie 23 alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Sijaintina Vapaala
Vapaala on yksi Vantaan vanhimmista omakotitaloalueista. Sen historiaa juontaa juurensa 1930-luvun loppupuolelle, jolloin sinne rakennettiin keskiluokan asuinrakennuksia ja huviloita kauemmas keskustan vaikutuspiiristä. Nykypäivän Vapaala on yleisilmeeltään samanlainen kuin vanha huvila-alue on ollut, mutta alueelle on rakennettu myös paljon uutta.


Vapaalassa arki sujuu. Kahden kilometrin säteellä alueelta löytyy kaikki mitä arjen sujumiseen tarvitsee. Kaupat, urheilumahdollisuudet, ulkoilualueet, terveysasemat, kauppakeskukset, koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä. Lähellä on esimerkiksi Biitsi Vantaa, jossa on maailmanluokan olosuhteet beach volleyn pelaamiseen. Vapaalasta pääsee myös ketterästi liikkumaan julkisilla, kävellen ja autolla. Tuusulantie ja Kehä III ovat alle kahden kilometrin päässä ja lähin bussipysäkki on 350 metrin päässä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä