Taulutie 17

Taulutie 17, 00680 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Omakotitalo, 5h + avok + kh. + khh. + sauna, 124 m2

Yksitasoiset kodit Itä-Pakilaan
Rakennamme kaksi omakotitaloa Itä-Pakilaan


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Arkkitehtitoimisto Pet Michaelin suunnittelema yksitasoinen talo sopii perheelle, joka arvostaa tilan tuntua ja tyylikästä arkkitehtuuria. Talot rakennetaan keskelle Itä-Pakilaa, rauhallisen pikkutien varteen.

Kodin autokatos on todellista arjen luksusta ja pääset katoksesta kätevästi sisälle kotiin joko kodinhoitohuoneeseen tai pääeteiseen. Katoksen päätyyn on myös suunniteltu varasto sekä tekninen tila.

Eteinen on valoisa ja tilava. Arkea helpottaa kodinhoitohuone, joka toimii myös arkieteisenä.
Makuuhuoneita tässä kodissa on neljä ja huoneet ovat hyvän kokoisia kaikki ollessaan noin 10-13 m2. Iso keittiö saarekkeella tekee keittiössä touhuamisesta vaivatonta. Kodin tavallista korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkuna-alat antavat tilaa hengittää. Tyylikäs kylpyhuone ja saunaosasto tarjoavat ylellisyyttä arjen kiireessä. Terassi ja piha avautuvat länteen, joten saatte nauttia myös illan viimeisistä auringonsäteistä.

Talon arkkitehtuuri on Pet Michaelin tyylille uskollisena linjakas, ja yksinkertaisen ryhdikäs. Hillityn vaaleaan väritykseen ilmettä tuovat mustat yksityiskohdat sekä koko asunnon levyinen upotettu terassi, jossa yhdistyvät musta ja vaaleat puun sävyt.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Itä-Pakila
Taulutien kodit sijaitsevat pohjoisen Itä-Pakilan puolella. Rauhallinen alue on rakennettu 1960-70 luvulla, ja rakennuskantaa on pikkuhiljaa täydennysrakennettu. Alueen vetovoima perustuukin hyviin kulkuyhteyksiin, mutta rauhalliseen lähiympäristöön.

Lähellä sijaitsee useampi koulu, päiväkoti sekä ruokakauppa, joten elämä on mukavan vaivatonta. Alueen läpi kulkee bussilinja ja autolla olet Tuusulantiellä liittymässä vain muutamassa minuutissa.

Pohjoiseen päin suunnatessa vastaan tulee 1790-luvulla rakennetun historiallisen Tuomarinkylän kartanon miljöön. Käy ehdottomasti kokeilemassa alueelta löytyvän Ravintola Annan Kartanon tarjottavia! Kartanon alue on tunnettu hevosharrastajien mekkana.

Kesän helteillä voit käydä Pakilan uimarannalla jonne pääset kävellen siirtolapuutarhan läpi.
Urheilunnälkäisen matka on lyhyt niin Oulunkylän urheilupuistoon kuin Paloheinän laduille ja golfkentälle.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä