TAPIONKUJA 2c

Tapionkuja 2c, 01420 Vantaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä


Tyylikäs koti vehreästä päiväkummusta

Vantaan Päiväkummun vehreisiin maisemiin rakennetaan 104m2 kokoinen moderni omakotitalo. Tämä tyylikäs koti nousee hyvien liikenneyhteyksien varrelle, Lahdenväylän lähettyville. Alue on viehättävää pientaloaluetta; tontti sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien varrella, vehreää idylliä huokuvan alueen keskiössä.

Skandinaavisen pelkistetty koti on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen; olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat kodin sydämen, jossa perhe voi viettää yhdessä aikaa. Suuret maisemaikkunat ja lähes kolmimetrinen huonekorkeus tekevät huoneista valoisia ja ovat omiaan lisäämään avaruuden tuntua.

Kodinhoitohuone on tilava ja siinä on oma uloskäynti; näin tila toimii kätevästi myös arkieteisenä. Pesutilat on varustettu tyylikkäin sisustusvalinnoin ja saunan lauteet on sijoitettu tunnelmallisesti vastakkain. Pergolalla varustettu terassi tuo viihtyisyyttä omalle pihalle ja on helppo sisustaa kutsuvan persoonnalliseksi.

Laadukas ja kaunis tammiparketti miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä viimeistelee asumiskokemuksen.


SIJAINTINA ITÄ-HAKKILA

Päiväkumpu on runsaan 4000 asukkaan omakotitalovaltainen kaupunginosa Vantaalla, Lahdenväylän länsipuolella Koivukylän suuralueella.

Sen naapurikaupunginosia ovat Matari, Rekola, Havukoski, Hakkila ja Kuninkaanmäki. Pohjoisessa Päiväkumpu rajoittuu Sipoon Myyraksen asuinalueeseen.

Päiväkummun luonto on rehevää ja vehreää; sen länsirajalla virtaa Keravanjoki ja asuinalueita reunustavat puistot. Alueen suurimpia puistoja ovat Ester Koskelaisen puisto, Päiväkummunpuisto ja Sahamäenpuisto. Kadunnimistö alueella on peräisin Kalevalasta.


ALUEEN PALVELUT

Päiväkummun alueella toimii lähikauppa, päiväkoteja ja alakoulu. Kattavat lisäpalvelut löytyvät parin kilometrin päästä Koivukylästä.

Alueella on runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia; Ester Koskelaisen skeittipuisto, frisbeegolf-rata ja miniareena. Alueella on myös täyttömäki, jossa lasketaan talvisin mäkeä. Keravanjoen varresta löytyvät Päiväkummunrannan ja Tapionrannan rantapuistot.

Tärkeitä viheralueita lähialueella ovat Päiväkummunrannassa virtaava Matarinkoski sekä Pikkukoski.

Kuusijärven uniikki ulkoilukeidas sekä Sipoonkorven kansallispuisto ovat vain kivenheiton päässä Lahdenväylän toisella puolella. Asukkaiden mukaan Päiväkummussa vallitsee vahva kylähenki ja yhteisöllisyys ja alue onkin lapsiperheiden suosiossa.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme