Tapionkuja 2c

Tapionkuja 2c, 01420 Vantaa

Myynnissä

Omakotitalo, 4h + k + khh + sauna + var, 103 m2
Uusi omakotitalo Vantaan Päiväkumpuun!
Rakennamme 104 m2 kokoisen omakotitalon Päiväkumpuun osoitteeseen Tapionkuja 2c.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Vantaan Päiväkummun vehreisiin maisemiin rakennetaan 104m2 kokoinen moderni omakotitalo. Tämä tyylikäs koti nousee hyvien liikenneyhteyksien varrelle, Lahdenväylän lähettyville. Alue on viehättävää pientaloaluetta; tontti sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien varrella, vehreää idylliä huokuvan alueen keskiössä.


Skandinaavisen pelkistetty koti on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen; olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat kodin sydämen, jossa perhe voi viettää yhdessä aikaa. Suuret maisemaikkunat ja lähes kolmimetrinen huonekorkeus tekevät huoneista valoisia ja ovat omiaan lisäämään avaruuden tuntua.


Kodinhoitohuone on tilava ja siinä on oma uloskäynti; näin tila toimii kätevästi myös arkieteisenä. Pesutilat on varustettu tyylikkäin sisustusvalinnoin ja saunan lauteet on sijoitettu tunnelmallisesti vastakkain. Pergolalla varustettu terassi tuo viihtyisyyttä omalle pihalle ja on helppo sisustaa kutsuvan persoonnalliseksi.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Tapionkuja 2c alustavat asuntopohjat


Sijaintina Päiväkumpu
Päiväkumpu on runsaan 4000 asukkaan omakotitalovaltainen kaupunginosa Vantaalla, Lahdenväylän länsipuolella Koivukylän suuralueella.


Sen naapurikaupunginosia ovat Matari, Rekola, Havukoski, Hakkila ja Kuninkaanmäki. Pohjoisessa Päiväkumpu rajoittuu Sipoon Myyraksen asuinalueeseen.


Päiväkummun luonto on rehevää ja vehreää; sen länsirajalla virtaa Keravanjoki ja asuinalueita reunustavat puistot. Alueen suurimpia puistoja ovat Ester Koskelaisen puisto, Päiväkummunpuisto ja Sahamäenpuisto. Kadunnimistö alueella on peräisin Kalevalasta.Lisää meistä:

Omakotitalo vai erillistalo
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä