Sotaneuvoksentie 3

Sotaneuvoksentie 3, 02650 Espoo

Myynnissä

Omakotitalo, 4h + k + khh + sauna, 104 m2
Uusia omakotitaloja Mäkkylään!
Rakennamme kolme omakotitaloa Mäkkylään osoitteeseen Sotaneuvoksentie 3.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Espoon Mäkkylään, viehättävän pientaloalueen keskiöön, rakennetaan kolme tilavaa 104 m2 kokoista kotia. Luonnonkaunis ympäristö, turvallinen miljöö ja keskeinen sijainti aivan Helsingin rajalla tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan. Nämä modernit puuverhoillut omakotitalot tarjoavat rauhallisen arjen lähellä kaikkia palveluita.


Tyylikkäät kodit ihastuttavat upealla arkkitehtonisella sisätilan suunnittelulla; lähes viisimetrinen huonekorkeus sekä oleskelu- että ruokailutilassa tuo asuntoihin ripauksen ylellisyyttä ja näyttävän silauksen kodin tunnelmaan. Avoin oleskelu- ja ruokailutila tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta ja etelän suuntaan avautuva terassipiha mahdollistaa illanvieton kesäisen ilta-auringon painuessa mailleen. Asuntojen käytännöllisyyttä lisää arkieteisenäkin toimiva kodinhoitohuone, joka on sijoitettu kätevästi pesutilojen läheisyyteen. Tyylikkäät pintamateriaalit, laadukkaat kodinkoneet ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys tuovat ylellisen lisän asumiseen. Huoneistossa on lisäksi runsaasti säilytystilaa ja erillinen lämmin varastotila arjen pyöritystä helpottamaan.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Sotaneuvoksentie 3 alustavat asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Mäkkylä
Mäkkylä on pienalue Leppävaaran kaupunginosassa Espoossa, aivan Helsingin rajalla. Alueella on noin 4200 asukasta. Mäkkylän alueen asuntokanta on kasvanut tasaista tahtia 1960-luvulta asti, ja suurin osa alueen rakennuksista on asuinkerrostaloja.


Mäkkylässä harrastusmahdollisuudet ovat oivalliset; kiven heiton päässä sijaitsee Perkkaa, jota halkovat useat puistot pyöräteineen, leikkipaikkoineen ja luontopolkuineen. Kulkuyhteydet ovat loistavat; yhden junapysäkin päässä sijaitsee Leppävaara ja sen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä toimiva Sellon ostoskeskus. Myös Helsingin keskustan kattavien palveluiden ääreen pääsee lähijunalla muutamassa minuutissa.


Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat Leppävaaran palvelut tekevät Mäkkylästä halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä