AS. OY ESPOON KUURITSA

Siulakuja 3, 02230 Espoo

Erillistalo, 5h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var., 140 m2

Uusia erillistaloja Espoon Nuottaniemeen!

Asunto Oy Espoon Kuuritsa rakennetaan Nuottaniemeen osoitteeseen Siulakuja 3.


Lue esite katso hinnasto Ota yhteyttä

Siulakujan modernit kaksikerroksiset omakotitalot tarjoavat kodin merta rakastaville asukkaille, jotka arvostavat myös pientaloalueen tyyneyttä. Näissä näyttävissä 140 m2 puurakenteisissa kodeissa on suuret maisemaikkunat, joista iltapäivän lempeä aurinko suodattuu olohuoneen ja avokeittiön avaraan yhdistelmään.

Kodeissa on neljän makuuhuoneen lisäksi askartelutila, joka sopii myös vaikkapa oleskelutilaksi saunomisen yhteydessä. Oman rauhan takaamiseksi makuuhuoneet on sijoiteltu eri kerroksiin. Viihtyvyyttä lisäävät tyylikäs parveke sekä oma aurinkoinen piha terasseineen, joissa kesäpäivät hujahtavat leppoisasti yhdessä ja yksin. Pihalta aikaa voi siirtyä viettämään myös läheiselle rannalle.

Kodit on suunniteltu asukaslähtöisesti pohjasta lähtien. Kätevyyttä asumiseen tuovat muun muassa reilut varastotilat ja erillinen kodinhoitohuone, jossa pyykkihuolto on poissa silmistä. Lämmitysmuotona toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Alisa Kämäräinen

050 3732 185

As. Oy Espoon Kuuritsan alustavat asuntopohjat


Sijaintina Nuottaniemi

Nuottaniemi on Espoon Matinkylän kaupunginosaan kuuluva arvostettu alue, joka tarjoaa urbaania mutta rauhallista pientaloasumista meren äärellä. Alue sijaitsee mukavasti hieman syrjässä kaupungin humusta, mutta kuitenkin lähellä tarvittavia palveluita ja liikenneyhteyksiä.

Parasta alueessa on meren ja näyttävien ulkoilureittien läheisyys. Espoon upea 40 kilometrin pituinen merenrantaraitti kahviloineen ja vierailukohteineen alkaa lähes omalta takapihalta. Reilun 500 metrin päästä löytyy aurinkoinen hiekkaranta, jossa voi viettää lämpimiä kesäpäiviä tai virkistäytyä avannossa talvisin. Kävelyn lomassa on helppo piipahtaa rantaraitin lukuisiin kahviloihin ihailemaan merimaisemia. Viereinen Nokkalan venesatama taas laajentaa ulkoilumahdollisuudet myös idylliseen Iso-Vasikkasaareen, jonne pääsee nopeasti saaristoveneellä.

Alueen palvelut

Nuottaniemessä kaikki sujuvan arjen tärkeät palvelut löytyvät läheltä: lähikauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä. Merellisen alueen miellyttävänä lisänä läheisestä venesatamasta löytyy tyylikäs ravintola ja hiekkarannan kupeesta viehättävä kahvila. Monipuolisemmatkin palvelut löytyvät vain parin kilometrin päästä kauppakeskus Iso Omenasta, jossa ison ruokakaupan lisäksi palvelujaan tarjoavat sekä erikoisliikkeet ja ravintolat että kirjasto, elokuvateatteri ja muut vapaa-ajan palvelut.

Alueelta löytyy lisäksi pienvenesatamia, jotka mahdollistavat oman venepaikan kävelymatkan päästä. Kesäpäivät sujuvat leppoisasti kauniissa saaristossa. Ulkoilun ja veneilyn lisäksi harrastamaan pääsee esimerkiksi Matinkylän urheiluhallissa.

Nuottaniemestä pääsee kätevästi kulkemaan niin julkisilla kuin omalla autollakin. Länsiväylä sekä Kehä II ovat parin kilometrin päässä ja metrokin kulkee vierestä. Helsingin keskustaan hurauttaa omalla autolla 20 minuutissa ja julkisilla 40 minuutissa.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin