Asunto Oy Espoon Kuuritsa

Siulakuja 3, 02230 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 5h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var., 140 m2
Uusia erillistaloja Espoon Nuottaniemeen!
Asunto Oy Espoon Kuuritsa rakennetaan Nuottaniemeen osoitteeseen Siulakuja 3.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Siulakujan modernit kaksikerroksiset omakotitalot tarjoavat kodin merta rakastaville asukkaille, jotka arvostavat myös pientaloalueen tyyneyttä. Näissä näyttävissä 140 m2 puurakenteisissa kodeissa on suuret maisemaikkunat, joista iltapäivän lempeä aurinko suodattuu olohuoneen ja avokeittiön avaraan yhdistelmään.


Kodeissa on neljän makuuhuoneen lisäksi askartelutila, joka sopii myös vaikkapa oleskelutilaksi saunomisen yhteydessä. Oman rauhan takaamiseksi makuuhuoneet on sijoiteltu eri kerroksiin. Viihtyvyyttä lisäävät tyylikäs parveke sekä oma aurinkoinen piha terasseineen, joissa kesäpäivät hujahtavat leppoisasti yhdessä ja yksin. Pihalta aikaa voi siirtyä viettämään myös läheiselle rannalle.


Kodit on suunniteltu asukaslähtöisesti pohjasta lähtien. Kätevyyttä asumiseen tuovat muun muassa reilut varastotilat ja erillinen kodinhoitohuone, jossa pyykkihuolto on poissa silmistä. Lämmitysmuotona toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 05/2023

As. Oy Espoon Kuuritsan alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Nuottaniemi
Nuottaniemi on Espoon Matinkylän kaupunginosaan kuuluva arvostettu alue, joka tarjoaa urbaania mutta rauhallista pientaloasumista meren äärellä. Alue sijaitsee mukavasti hieman syrjässä kaupungin humusta, mutta kuitenkin lähellä tarvittavia palveluita ja liikenneyhteyksiä.


Parasta alueessa on meren ja näyttävien ulkoilureittien läheisyys. Espoon upea 40 kilometrin pituinen merenrantaraitti kahviloineen ja vierailukohteineen alkaa lähes omalta takapihalta. Reilun 500 metrin päästä löytyy aurinkoinen hiekkaranta, jossa voi viettää lämpimiä kesäpäiviä tai virkistäytyä avannossa talvisin. Kävelyn lomassa on helppo piipahtaa rantaraitin lukuisiin kahviloihin ihailemaan merimaisemia. Viereinen Nokkalan venesatama taas laajentaa ulkoilumahdollisuudet myös idylliseen Iso-Vasikkasaareen, jonne pääsee nopeasti saaristoveneellä.


Nuottaniemessä kaikki sujuvan arjen tärkeät palvelut löytyvät läheltä: lähikauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä. Merellisen alueen miellyttävänä lisänä läheisestä venesatamasta löytyy tyylikäs ravintola ja hiekkarannan kupeesta viehättävä kahvila. Monipuolisemmatkin palvelut löytyvät vain parin kilometrin päästä kauppakeskus Iso Omenasta, jossa ison ruokakaupan lisäksi palvelujaan tarjoavat sekä erikoisliikkeet ja ravintolat että kirjasto, elokuvateatteri ja muut vapaa-ajan palvelut.


Alueelta löytyy lisäksi pienvenesatamia, jotka mahdollistavat oman venepaikan kävelymatkan päästä. Kesäpäivät sujuvat leppoisasti kauniissa saaristossa. Ulkoilun ja veneilyn lisäksi harrastamaan pääsee esimerkiksi Matinkylän urheiluhallissa.


Nuottaniemestä pääsee kätevästi kulkemaan niin julkisilla kuin omalla autollakin. Länsiväylä sekä Kehä II ovat parin kilometrin päässä ja metrokin kulkee vierestä. Helsingin keskustaan hurauttaa omalla autolla 20 minuutissa ja julkisilla 40 minuutissa.

Lisää meistä:

Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä