Sirkkalanpolku 4

Sirkkalanpolku 4, 00760 Helsinki

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + avok + kh. + khh. + sauna, 107 m2

Uusi omakotitalo Puistolaan!
Rakennamme tämän tunnelmallisen omakotitalon Puistolaan osoitteeseen Sirkkalanpolku 4.


Esite Ota yhteyttä

Rakennamme Helsingin Puistolaan rauhalliselle pientaloalueelle yhden uniikin yksitasoisen 107m2 omakotitalon. Tämä tyylikäs talo on suunniteltu asukkaille, jotka arvostavat omaa tilaa ja keskeistä sijaintia. Alueen erinomaiset palvelut ja lukuisat viheralueet taas takaavat asukkaille toimivan ja monipuolisen arjen. Täällä on tilaa rauhoittua ja nauttia lähiluonnosta.

Arkkitehtitoimisto AHJO:n suunnittelema omakotitalo on selkeä ja avara. Sisään astuessa huomio kiinnittyy tilavaan eteisaulaan, mikä helpottaa vaatesäilytystä. Kodinhoitohuoneeseen on kulku kätevästi suoraan eteisestä ja kodinhoitohuoneen takana huone täynnä säilytystilaa Talon kohokohta on avara olohuone-keittiötila, jossa on korkea 3,49 metrin huonekorkeus ja tämä tuo avaruuden tuntua asumiseen.

Makuuhuoneita on neljä, mikä mahdollistaa tilan jakamisen tarpeen mukaan. Päämakuuhuoneessa on lisäksi erillinen vaatehuone. Kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, sekä ikkunallinen sauna, jossa on lauteisiin upotettu tornikiuas sekä tyylikäs lasiseinä. Piha ja terassit ovat ilta-auringon suuntaan ja ne viimeistellään valmiiksi.

Erittäin tyylikäs, skandinaavista arkkitehtuuria huokuva julkisivu lisää entisestään talon vetovoimaa ja viimeistelee kokonaisuuden. Minimalistisen pienet räystäät yhdistettynä epäsymmetriseen harjakattoon tekee kodista virtaviivaisen ja linjakkaan.Lämmitysmuotona asunnossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö

Puistola

Puistola (ruots. Parkstad) on rivitalo- ja omakotitalovaltainen osa-alue, mikä kuuluu Suurmetsän kaupunkinosaan. Puistolassa asuu lähes 7000 asukasta. Puistolan rakennuskanta on monipuolista, alueella on suloisia vanhoja huviloita kuin omintakeistakin arkkitehtuuria.
Puistola on asuinalueena rauhallinen ja tästä syystä mieleinen lapsiperheille.

Puistola on rauhallinen ja pidetty asuinalue. Alueen omat kaupalliset palvelut ovat melko kattavat, lisäksi alueella toimii useita kouluja sekä päiväkoteja. Liikenneyhteydet ovat todella hyvät, kuljitpa sitten omalla autolla, bussilla tai junalla.
Puistolan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Tikkurilan ja Malmin kattavat palvelut. Kauppakeskus Dixiin ajaa 10 minuutissa, Löydät täältä mm. kuntosalin, leipomon, ruokaupat sekä runsaan ravintolatarjonnan.

Jumbon kauppakeskus tarjoaa asukkailleen loputtomasti vaihtoehtoja ostosten tekemiseen.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä