Sinirinnantie 23

Sinirinnantie 23, 02660 Espoo

Myynnissä

Omakotitalo, 4h + ask.h. + k + khh + sauna + var/tekn, 112 m2
Uusia omakotitaloja Espoon Lintuvaaraan!
Rakennamme kaksi 112 m2 omakotitaloa Lintuvaaraan osoitteeseen Sinirinnantie 23.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Espoon Lintuvaaraan, rauhaisalle kulmatontille, kohoaa kaksi 112 m2 kokoista komeaa omakotitaloa. Alue on mitä kodikkainta Lintuvaaraa; puistoisa ympäristö huokuu viehättävää pientaloidylliä.


Nämä kodikkaat perheasunnot ovat valoisia ja avaria; lähes viisimetrinen oleskelutilan korkeus yhdistää ala- ja yläkerroksen ja tuo koteihin ilmavuutta. Lisäksi avoportaikko on omiaan lisäämään tilantuntua. Maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja keittiöön saumattomasti yhdistyvä oleskelutila tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta.


Askarteluhuone tuo lisätilaa kuin varkain ja myös arkieteisenä toimiva kodinhoitohuone helpottaa arjen sujuvuutta. Oleskelutilasta pääsee kätevästi lännen suuntaan avautuvalle terassille ja omalle viehättävälle pihalle. Pintamateriaalit ovat ajattoman tyylikkäät ja kodinkoneet on valittu huolella kestämään aikaa ja kulutusta. Poistoilmalämpöpumpulla varustettu lattialämmitys kruunaa asukaskokemuksen.


Lähistöllä on liikunnalliselle perheelle paljon ulkoilumahdollisuuksia. Alueen ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesähelteellä kuin talvipakkasillakin. Lisäksi kivenheiton päässä, Uusmäen puolella, löytyy suurempia metsikköjä pienimuotoiseen retkeilyyn.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Sinirinnantie 23 alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Sijaintina Lintuvaara
Lintuvaara on alueena samaan aikaan rauhallinen ja täynnä elämää. Sen laidalta avautuu laajat pellot ja taivasta hipovat kuusimetsät. Luonto on lähellä: Monikonpuron luonnonsuojelualue on kävelymatkan päässä. Vaikka Lintuvaara on luonnon rauhassa, pääsee sieltänopeasti myös palveluiden äärelle ja kaupungin vilinään. Selloon ja muihin Leppävaaran palveluihin matkaa on alle neljä kilometriä ja sama matka on myös kehä 1:lle.

Lintuvaarassa pärjää hyvin myös autoton asuja, sillä julkiset kulkuneuvot kulkevat ihan talon läheltä. Sijainti on keskeinen myös ajatellen arjen sujumista. Monipuoliset palvelut takaavat sen, että kotona viihtyy. Kauaksi ei tarvitse lähteä, kun tekee mieli lenkille, kauppaan tai uimaan.

Sen lisäksi, että Lintuvaara on mieltä rauhoittavan luonnon rauhassa, on se myös ihan lähellä monipuolisia palveluita: kouluja, terveysasemaa, kauppoja, päiväkoteja ja kauppakeskuksia. Lintuvaarassa on jokaiselle jotakin. Esimerkiksi urheilusta nauttiville sijainti on optimaalinen, sillä kaksi urheilupuistoa, pallokenttiä, uimahalli, ratsastuskoulu ja seikkailupuisto sijaitsevat kolmen kilometrin säteellä.

Perheellisille Lintuvaara sopii myös loistavasti: Lähimpiin kouluihin ja päiväkoteihin matkaa on alle kilometri. Lintuvaarassa kaikki palvelut ovat ihan lähellä: Kävellen ja pyörällä pääsee helposti niiden äärelle.

Lisää meistä:

Miten palvelumme eroaa talopaketeista
Lue lisää
Näin kohteemme suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä