SALMINTIE 3

Salmintie 3, 02600 Espoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä


Tyylikäs ja avara koti

Leppävaaraan monipuolisten palveluiden ja sujuvien yhteyksien päähän rakentuu kaksi skandinaavisen tyylikästä omakotitaloa. Rauhalliselle alueelle kohoavissa taloissa pääsee nauttimaan arjesta ja juhlan tunnusta.

Talot ovat sekä ulkoasultaan että pohjaratkaisuiltaan selkeän tyylikkäitä. Kuitenkin niissä on yksityiskohtia, jotka tuovat ylellisyyden tuntua asumiseen. Esimerkiksi olohuoneessa avaruutta tuo yli viisimetrinen huonekorkeus. Lisäksi taloissa on katettu terassi, lasitettu terassi sekä parveke, joilla pääsee nauttimaan raittiista ilmasta.

Taloissa on iso olohuone- ja ruokailutila, jossa aikaa mahtuu viettämään suurempikin joukko. Arjen pyörittämistä helpottaa yläkerran kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä oleva kodinhoitohuone. Alakerrassa asumismukavuutta puolestaan lisää makuuhuoneiden yhteydessä olevat vaatehuoneet. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Palveluiden välittömään läheisyyteen kohoavat valoisat ja avarat omakotitalot ovat valmistuessaan näyttäviä. Ne kutsuvat asukkaansa kotiin, jossa kaikki on ihan lähellä.


SIJAINTINA leppävaara

Leppävaara on kattavat palvelut tarjoava viihtyisä asuinalue. Samalla se on pääkaupunkiseudun kolmanneksi suurin risteysasema: Leppävaarasta pääsee kätevästi ja nopeasti junalla tai bussilla eri puolille pääkaupunkiseutua.

Leppävaara alueena mahdollistaa sujuvan ja viihtyisän arjen. Golfia, ratsastusta, elokuvia, jalkapalloa, leikkipuistoja vai lenkkeilyä? Mitä haluatkaan tehdä, Leppävaarassa se mitä luultavimmin onnistuu! Ostoksille, kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja luonnon helmaan on kävelymatka.

Leppävaaran kaduilla ja poluilla sulassa sovussa on historia ja nykyaika. Alueella on paljon uutuuttaan hohkaavia rakennuksia, mutta sieltä on tehty löytöjä jopa kivikauden asutuksesta. Vanhin säilynyt rakennus on 1830-luvulla rakennettu Gransimäen kievari, joka sijaitsee Vanhalla maantiellä. Lisäksi Leppävaarasta löytyy kuuluisa historiallinen rakennus, vuonna 1874 valmistunut Albergan kartanon päärakennus. Albergan kartano perustettiin alun perin jo 1620-luvulla.


ALUEEN PALVELUT

Leppävaarassa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Koulut, päiväkodit, Sellon kauppakeskus, lähikauppa, terveysasema sekä monipuoliset urheilumahdollisuudet sijaitsevat kilometrin säteellä.

Leppävaarassa voi harrastaa muun muassa ratsastusta, pallopelejä, golfia, lenkkeilyä, tanssia ja padelia. Kulttuuritarjonta on myös huomattava. Leppävaarassa on Sellosali, joka tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan. Ohjelmistossa on niin klassisen kuin populaarimusiikin konsertteja, näyttelyitä, elokuvaesityksiä kuin lastentapahtumiakin. Aivan Sellosalin naapurissa sijaitsee Sellon kirjasto, joka on kävijämäärältään pääkaupunkiseudun vilkkain.

Ostosmahdollisuuksia niin ikään on runsaasti. Lähellä on useita ruokakauppoja ja lisäksi Sellon kauppakeskus, josta löytyy yli 170 liikettä. Lisäksi Leppävaarasta pääsee helposti koko pääkaupunkiseudun palvelujen äärelle sujuvilla bussi- ja junayhteyksillä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme