Salmintie 3

Salmintie 3, 02600 Espoo

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + k + khh + sauna + var, 132 m2
Uusia omakotitaloja Espoon Leppävaaraan!
Rakennamme kaksi 132 m2 kokoista omakotitaloa Leppävaaraan osoitteeseen Salmintie 3.


Hinnasto Ota yhteyttä

Leppävaaraan monipuolisten palveluiden ja sujuvien yhteyksien päähän rakentuu kaksi skandinaavisen tyylikästä omakotitaloa. Rauhalliselle alueelle kohoavissa taloissa pääsee nauttimaan arjesta ja juhlan tunnusta.
Talot ovat sekä ulkoasultaan että pohjaratkaisuiltaan selkeän tyylikkäitä. Kuitenkin niissä on yksityiskohtia, jotka tuovat ylellisyyden tuntua asumiseen. Esimerkiksi olohuoneessa avaruutta tuo yli viisimetrinen huonekorkeus. Lisäksi taloissa on katettu terassi, lasitettu terassi sekä parveke, joilla pääsee nauttimaan raittiista ilmasta.

Taloissa on iso olohuone- ja ruokailutila, jossa aikaa mahtuu viettämään suurempikin joukko. Arjen pyörittämistä helpottaa yläkerran kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä oleva kodinhoitohuone. Alakerrassa asumismukavuutta puolestaan lisää makuuhuoneiden yhteydessä olevat vaatehuoneet. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Palveluiden välittömään läheisyyteen kohoavat valoisat ja avarat omakotitalot ovat valmistuessaan näyttäviä. Ne kutsuvat asukkaansa kotiin, jossa kaikki on ihan lähellä.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Salmintie 3:n alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 3732 185
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 3732 185
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Leppävaara
Leppävaara on kattavat palvelut tarjoava viihtyisä asuinalue. Samalla se on pääkaupunkiseudun kolmanneksi suurin risteysasema: Leppävaarasta pääsee kätevästi ja nopeasti junalla tai bussilla eri puolille pääkaupunkiseutua.

Leppävaara alueena mahdollistaa sujuvan ja viihtyisän arjen. Golfia, ratsastusta, elokuvia, jalkapalloa, leikkipuistoja vai lenkkeilyä? Mitä haluatkaan tehdä, Leppävaarassa se mitä luultavimmin onnistuu! Ostoksille, kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja luonnon helmaan on kävelymatka.

Leppävaaran kaduilla ja poluilla sulassa sovussa on historia ja nykyaika. Alueella on paljon uutuuttaan hohkaavia rakennuksia, mutta sieltä on tehty löytöjä jopa kivikauden asutuksesta. Vanhin säilynyt rakennus on 1830-luvulla rakennettu Gransimäen kievari, joka sijaitsee Vanhalla maantiellä. Lisäksi Leppävaarasta löytyy kuuluisa historiallinen rakennus, vuonna 1874 valmistunut Albergan kartanon päärakennus. Albergan kartano perustettiin alun perin jo 1620-luvulla.

Lisää meistä:

Omakotitalon ja erillistalon eroavaisuudet
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä