Rohkatie 8

Rohkatie 8, 00660 Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa

Omakotitalo, 5h + k. + khh. + sauna // 113m2
Uudet omakotitalot Länsi-Pakilasta!
Rakennamme Länsi-Pakilaan osoitteeseen Rohkatie 8 kolme tyylikästä omakotitaloa.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä idyllisellä pientaloalueella sijaitsevat omakotitalot hurmaavat modernin minimalistisella ilmeellään sekä käytännöllisillä pohjaratkaisuillaan, jotka ovat suunniteltu sujuvaa arkea tukemaan. Runsaalla säilytystilalla varustettu arkieteinen ja kodinhoitohuone auttavat taltuttamaan arjen kaaoksen, ja heti sisäänkäynnin yhteydessä olevaan erilliseen varastotilaan saa kätevästi säilöttyä harrastusvälineet ja kausivaatteet.


Valoisan ruokailu- ja oleskelutilan avoin tilaratkaisu tarjoaa luontevat puitteet perheen yhteiselle ajanvietolle, ja saarekkeellinen avokeittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja viimeistelty valitsemillasi pintamateriaaleilla. Pensasaidan reunustamalla pihalla ja terassilla voit tontin sijainnista riippuen nauttia joko eteläisestä paisteesta tai lempeästä ilta-auringosta.


Neljästä makuuhuoneesta riittää tilaa suuremmallekin perheelle, ja niistä suurimman yhteydessä on erillinen tila vaatesäilytykselle. Ripauksen ylellisyyttä arjen keskelle tuovat kylpyhuoneen kaksi sadesuihkua sekä trendikkäällä lauteisiin upotetulla kiukaalla varustettu lasiseinäinen sauna.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentamisen aloitus

Muuttovalmius


Asunto Oy Helsingin Elokorento myyntiasemapiirros

Rohkatie 8 alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Johannes Heikkilä
0400 406 298
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Länsi-Pakila
Vehreistä kujistaan ja idyllisistä rintamamiestaloistaan tunnettu Länsi-Pakila on Pakilan kaupunginosaan kuuluva asuinalue Pohjois-Helsingissä, noin kymmenen kilometrin päässä ydinkeskustasta. Alueen persoonallinen ilme yhdistettynä loistaviin palveluihin ja kulkuyhteyksiin tekevät Länsi-Pakilasta erittäin halutun asuinalueen. Alueella asuu pysyvästi noin 7000 asukasta.


Länsi-Pakilassa kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset palvelut ovat aivan lähettyvillä. Lähistöltä löytyy useita kouluja, päiväkoteja ja päivittäistavarakauppoja sekä joitain erikoisliikkeitä ja palveluita kuten kirjasto, apteekki ja kukkakauppa. Lähin terveysasema on vain kilometrin päässä Paloheinän puolella.


Kattavien peruspalveluiden lisäksi Länsi-Pakila tarjoaa asukkailleen loistavat harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Keskuspuiston upeat ulkoilureitit houkuttelevat luontoon liikkumaan, ja Pirkkolan liikuntapuistossa voi harrastaa useita eri urheilulajeja ympäri vuoden. Kulttuuri- ja taidekasvatusta tarjoavat Pakilan musiikkiopisto sekä Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu, ja paikallinen nuorisotalo järjestää alueen nuorille monipuolista toimintaa.


Kulkuyhteydet ovat Länsi-Pakilassa niin ikään erinomaiset. Paikasta toiseen on helppo liikkua autoillen, pyöräillen tai julkisilla, ja Helsingin keskustaan pääsee suoralla bussiyhteydellä puolessa tunnissa.
Asunto Oy Helsingin Elokorento havainnekuva

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Tapaninvainio, Helsinki

Suutarila, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 105 m2

Tapaninvainio, Helsinki

Asunnon koko 106 m2

Itä-Pakila, Helsinki

Asuntojen koko 73 - 98 m2

Tapanila, Helsinki

Asuntojen koko 101 m2

Mellunkylä, Helsinki

Asuntojen koko 111 m2

Puistola, Helsinki

Asuntojen koko 85 - 89,5 m2

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä