REKOLANTIE 54A JA B

Rekolantie 54, 01400 Vantaa

VIEHÄTTÄVÄ KOTI REKOLAN SYDÄMESTÄ

Vantaan Rekolaan viihtyisälle pientaloalueelle rakennetaan kaksi 75m2 paritaloasuntoa ja yksi 113m2 omakotitalo. Nämä tehoneliöin suunnitellut yksitasoiset kodit ihastuttavat modernilla ulkoasullaan. Keravanjoki kiemurtelee lähistöllä ja liikkuminen luonnonhelmaan on helppoa ja vaivatonta.

Nämä Rekolan sydämeen sijoittuvat asunnot on suunniteltu lapsiperheen tarpeita silmällä pitäen. Omakotitalon sisäänkäynnin yhteyteen on suunniteltu varastonakin toimiva arkieteinen syyskelien vaatehuoltoa helpottamaan.

Lähes kolmimetrinen huonekorkeus tekee asunnoista avaria, ja laadukkaat pintaratkaisut tuovat ylellisyyttä asumiseen. Viehättävien kotien avoin oleskelu – ja keittiötila kutsuu perheen yhteiseen ajan viettoon, ja etelään avautuva terassi mahdollistaa kesäiltojen grillaushetket lempeän ilta-auringon valossa.

Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa, kaapistojen ja suuren varaston lisäksi asunnossa on myös lämmin ulkoiluvälinevarasto. Lämmitysjärjestelmänä on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Soita ja sovi esittely tai kysy lisätietoja!

Arttu Saartoala

0400 294 238

Sijaintina rekola

Rekola on idyllinen kaupunginosa Vantaalla Helsinki–Riihimäki-radan varrella Koivukylän pohjoispuolella ja se kuuluu Koivukylän suuralueeseen. Rekola on asuntokannaltaan suurelta osin pientaloaluetta ja siellä asuu n. 3 000 asukasta.

Rekola on tunnettu muun muassa rautatieasemastaan, joka on lähijunien käytössä. Alue on vehreä puutarhatonttien kyllästämä kaupunginosa jossa yhteisöllisyys ja kylämäisyys värittävät viehättävästi alueen tunnelmaa.

Rekolan alueen merkittävä tunnelman luoja on aluetta halkova Keravanjoki. Rekolanrannassa on sekä uintimahdollisuus että perinteikäs mattolaituri matonpesua varten. Joen varsi on kasvillisuuden puolesta rehevää ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi merkittävä elinympäristö.

Alueen palvelut

Rekola on lapsiperheelle mainio asuinpaikka; alueella on useita kouluja ja päiväkoteja ja ne sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lähikauppa ja linja-autopysäkki sijaitsevat asuntojen välittömässä läheisyydessä.

Alue on loistavien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä kaikkia arkipäivän palveluita. Luonnonläheisyys ja liikenneyhteydet tekevätkin Rekolasta houkuttelevan kohteen; Rekolan juna-asemalta matkustaa Tikkurilaan alle vartissa ja Helsinkiin puolessa tunnissa. Autoilijan kannalta Rekola on kätevä asuinpaikka sillä Lahden- ja Tuusulanväylä sijaitsevat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Rekolassa on myös juuri uuden ilmeen saanut urheilupuisto ulkokuntosaleineen ja lähellä sijaitsee monipuolinen ja suosittu skeittipuisto. Kulttuuritoimintaa alueella järjestää Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys REMY legendaarisella Rekolan Kinolla.

Peijaksen sairaala sijaitsee lyhyen automatkan päässä, n. 1,8 km etäisyydellä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin