RAPPARINTIE 6B

Rapparintie 6b, 00660 Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä

Kohde myydään valmiina

TYYLIKÄS KOTI PAKILASTA

Länsi-Pakilaan, aivan Pirkkolan nurmikenttien laitamillle, nousee kaksikerroksinen paritalo, jonka asunnot ovat kooltaan 85 m2.

Tonttia ympäröi idyllinen pientaloalue. Keskuspuisto sijaitsee välittömässä läheisyydessä ja mahdollistaa trendikkään lähiretkeilyn ja urheilun monipuolisesti. Talon keskeinen sijainti valtaväylien lähellä tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan.

Kodit ovat tilajaoltaan avaria ja valoisia. Olohuoneen näyttävä kattoon asti ulottuva huonekorkeus tuo kodille tilan tuntua. Korkeista maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja keittiöön saumattomasti yhdistyvä oleskelutila tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta.

Lapsiperheen arjen helpottajana toimii tilava kodinhoitohuone ja makuuhuoneet. Yläkerrasta on kulku myös näppärälle tuuletusparvekkeelle. Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan kesällä 2022.

Sijaintina Länsi-Pakila

Pakila on vehreä, pientalovaltainen kaupunginosa, jossa on yli 10 000 asukasta. Pohjois-Helsinkiin Tuusulanväylän ja Kehä I:n molemmin puolin asettuva kaupunginosa kuuluu Helsingin arvostetuimpiin alueisiin.

Pakila muodostuu Länsi- ja Itä-Pakilasta ja sitä reunustavat Oulunkylä, Tuomarinkylä, Kaarela ja Pukinmäki.

Pakilan talokanta on viehättävän monipuolista; alueella on paljon 40- ja 50-luvuilla rakennettuja rintamamiestaloja sekä 2000-luvulla rakennettuja omakotitaloja.

Pakilan alueelta löytyy myös upouusia ja lähitulevaisuudessa valmistuvia uudiskohteita omakoti- ja rivitalojen muodossa. Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat palvelut tekevät Pakilasta halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen.

Alueen palvelut

Pakilan oman keskuksen lisäksi lähialueelta löytyvät niin Oulunkylän, Maunulan, Kannelmäen ja Paloheinän kattavat palvelut.

Aktiivisen liikkujan kannattaa suunnata Paloheinän ja Keskuspuiston suuntaan. Urbaanimpaa elämää löytyy
lähikaupunginosista ja kantakaupunkiin muutamassa minuutissa.

Itä-Pakilan läheisyydessä sijaitsee Oulunkylän urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilukenttä, jäähalli, tekonurmikenttä ja tenniskentät. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja.

Paloheinän terveysasema sijaitsee kätevästi pyöräily- tai kävelymatkan päässä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme