Räisälänkuja 4a

Räisälänkuja 4a, 02140 Espoo

Tulossa myyntiin

Omakotitalo, 5h + avok + kh. + khh. + sauna, 139 m2

Uusia omakotitaloja Laajalahteen!
Rakennamme kaksi omakotitaloa Pohjois-Laajalahteen osoitteeseen Räisälänkuja 4a.


Lue esite Ota yhteyttä

Räisälänkujan taloissa on tyylikkäät avokeittiöt, jotka avautuvat avariin olohuoneisiin. Ruokailutilassa näyttävyyttä tuovat isot ikkunat. Valosta pääsee nauttimaan myös tilavalla kokonaan katetulla terassilla, johon on kulku suoraan olohuoneesta.


Yläkerrassa on neljä erittäin tilavaa makuuhuonetta sekä talon toinen kylpyhuone. Alakerran kodinhoitohuone, arkieteinen ja kaksi isoa varastoa helpottavat arjen pyörittämistä sekä helpottavat kodin pysymistä siistinä. Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, mikä sujuvoittaa yhteisiä saunailtoja.


Laadukkaat pintamateriaalit ja tyylikkäät kodinkoneet lisäävät asumisviihtyvyyttä. Valmistuessaan nämä kodit kutsuvat asukkaansa nauttimaan sujuvasta arjesta ripauksella luksusta. luksusta.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Räisälänkuja 4a alustavat asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Laajalahti
Espoossa sijaitseva Laajalahti on saanut nimensä sen länsirannalla sijaitsevasta lahdesta. Alueen luontoon kuuluu niin ruovikkoista merenlahtea, lehtoja, idyllisiä niittyjä kuin myös arvokas Muolaansuo. Kesäisin Laajalahden luonnonsuojelualueella on maisemanhoitotöissä Itäsuomenkarjaa eli kyyttöjä. Rannan tuntumassa on useita lintutorneja, joista voi bongailla alueella vierailevia lintuja.


Rakennuskantaan kuuluu monen eri vuosikymmenien pien- ja kerrostaloja. Luonto on lähellä myös asuinalueiden välillä, esimerkiksi Anja Pankasalon puistossa kukkivat alppiruusut ja maariankämmekät. Useat Etelä-Laajalahden tiet ovat nimetty luovutetun Karjalan kuntien mukaan. Laajalahti kuuluu Suur-Tapiolan alueeseen.

Räisälänkuja 4a

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä