Nuottamiehentie 5

Nuottamiehentie 5, 02230 Espoo

Tulossa myyntiin

Omakotitalo, noin 95 ja 135 m2


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Johannes Heikkilä
0400 406 298
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Nuottaniemi

Nuottaniemi on Espoon Matinkylän kaupunginosaan kuuluva arvostettu alue, joka tarjoaa urbaania mutta rauhallista pientaloasumista meren äärellä. Alue sijaitsee mukavasti hieman syrjässä kaupungin humusta, mutta kuitenkin lähellä tarvittavia palveluita ja liikenneyhteyksiä.
Parasta alueessa on meren ja näyttävien ulkoilureittien läheisyys. Espoon upea 40 kilometrin pituinen merenrantaraitti kahviloineen ja vierailukohteineen alkaa lähes omalta takapihalta. Reilun 500 metrin päästä löytyy aurinkoinen hiekkaranta, jossa voi viettää lämpimiä kesäpäiviä tai virkistäytyä avannossa talvisin. Kävelyn lomassa on helppo piipahtaa rantaraitin lukuisiin kahviloihin ihailemaan merimaisemia. Viereinen Nokkalan venesatama taas laajentaa ulkoilumahdollisuudet myös idylliseen Iso-Vasikkasaareen, jonne pääsee nopeasti saaristoveneellä.Nuottaniemessä kaikki sujuvan arjen tärkeät palvelut löytyvät läheltä: lähikauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä. Merellisen alueen miellyttävänä lisänä läheisestä venesatamasta löytyy tyylikäs ravintola ja hiekkarannan kupeesta viehättävä kahvila. Monipuolisemmatkin palvelut löytyvät vain parin kilometrin päästä kauppakeskus Iso Omenasta, jossa ison ruokakaupan lisäksi palvelujaan tarjoavat sekä erikoisliikkeet ja ravintolat että kirjasto, elokuvateatteri ja muut vapaa-ajan palvelut.
Alueelta löytyy lisäksi pienvenesatamia, jotka mahdollistavat oman venepaikan kävelymatkan päästä. Kesäpäivät sujuvat leppoisasti kauniissa saaristossa. Ulkoilun ja veneilyn lisäksi harrastamaan pääsee esimerkiksi Matinkylän urheiluhallissa. Nuottaniemestä pääsee kätevästi kulkemaan niin julkisilla kuin omalla autollakin. Länsiväylä sekä Kehä II ovat parin kilometrin päässä ja metrokin kulkee vierestä. Helsingin keskustaan hurauttaa omalla autolla 20 minuutissa ja julkisilla 40 minuutissa.


Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Mäkkylä, Espoo

Asuntojen koko 109 – 120 m2

TULOSSA

Nuottaniemi, Espoo

Asuntojen koko noin 95 – 135 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 100 m2

Kilo, Espoo

Asuntojen koko 83 – 101 m2

TULOSSA

Pohjois-Tapiola, Espoo

Asuntojen koko noin 120 m2

Saunalahti, Espoo

Asuntojen koko 104 m2

Lippajärvi, Espoo

Asuntojen koko 124 – 125 m2

Kaitaa, Espoo

Asuntojen koko 100 – 101 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä