Nöykkiönlaaksontie 30

Nöykkiönlaaksontie 30, 02330 Espoo

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + k + khh + sauna + var, 136 m2
Uudet omakotitalot Espoon Nöykkiöstä!
Rakentamamme kolme 136 m2 omakotitaloa ovat juuri valmistuneet osoitteeseen Nöykkiönlaaksontie 30.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Espoon Nöykkiönlaaksoon, viehättävän pientaloalueen keskiöön, valmistui juuri kolmen omakotitalon tyylikäs kokonaisuus. 136 m2 kokoisissa omakotitaloissa tilasuunnittelu on toteutettu ajatuksella; viiden huoneen kokonaisuus mahdollistaa mukavat oltavat suuremmallekin perheelle.


Näiden huoneistojen viehättävänä erityispiirteenä on keitto- ja oleskelutilojen sijainti toisessa kerroksessa; keittiöstä pääsee suoraan lännen suuntaan avautuvalle parvekkeelle viihdyttämään vieraita tai nauttimaan vaikkapa kahvit rauhallisina viikonloppuaamuina. Suuret maisemaikkunat ja lähes kolmimetrinen huonekorkeus tuovat koteihin avaruutta ja luovat samalla raikkaan skandinaavisen tunnelman. Alakerran pesutilat on varustettu kahdella suihkulla ja yläkerrassa sijaitseva kolmas suihku lisää sujuvuutta arkeen helpottaen perheen kiireisiä aamuja. Oman käytännöllisen lisän tuo kotien etualalle sijoitettu autokatos, joka on piilotettu arkkitehtonisesti esteettisellä ratkaisulla.


Kodin pintamateriaalit ovat suunniteltu kestämään aikaa. Modernit laattavalinnat ja asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat laadukkaan silauksen kodin tunnelmaan. Lisäksi energiatehokas poistoilmalämpöpumpulla varustettu vesikiertoinen lattialämmitys kruunaa asumiskokemuksen.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis


Nöykkiönlaaksontie 30 alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
0400 878 096
Jätä yhteydenottopyyntö


Sijaintina Nöykkiö
Nöykkiö on vanha espoolainen alue, jossa puiden oksistoissa havisee historia. Samaan aikaan se on moderni ja kompakti asuinalue, jossa palvelut ovat ihan lähellä. Harrastukset, koulut, päiväkodit ja luonto ovat alle kilometrin päässä. Lähimpään ostoskeskukseenkaan ei ole matkaa kuin kaksi kilometriä. Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee kulkemaan ketterästi: bussilla muutaman sadan metrin päästä. Autoilevat pääsevät puolestaan helposti Kehä II:lle ja Turunväylälle, jotka ovat viiden kilometrin päässä. Nöykkiö on rauhallinen alue, jossa metsää ei tarvitse etsiä. Arki on vaivatonta, kun voi kotipihasta suunnata metsäpoluille nauttimaan luonnon rauhasta.


Nöykkiö on ihanteellinen sellaiselle, joka arvostaa ketteryyttä, vaivattomuutta ja rauhaa. Esimerkiksi lapsiperheen arki Nöykkiössä sujuu, kun koulu, päiväkoti, ruokakaupat ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Alueella on alle kahden kilometrin päässä Eestinkallion koulu, Friisilän koulu ja Nöykkiön koulu. Samoin noin kahden kilometrin päässä sijaitsevat Nöykkiön päiväkoti ja päiväkoti Norlandia. Nöykkiössä myös pääsee harrastamaan monipuolisesti. Alueelta löytyy muun muassa kirjasto, pallokenttä, frisbeegolfrata, kiipeilykeskus ja tennishalli. Myös terveyskeskus ja hammashoitola esimerkiksi ovat lähellä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä