NIHTIKUJA 1

Nihtikuja 1, 02630 Espoo

avara ja tyylikäs koti perheystävällisesti kilosta

Espoon Kiloon rakennetaan kolme tilavaa, 142 m2 kokoista omakotitaloa. Hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä sijaitseva Kilon kaupunginosa on yhdistelmä urbaania kaupunkimaisemaa ja kodikasta pientaloaluetta. Talojen suunnittelussa käytetty selkeä muotokieli ja asuntojen moderni tilajako tekevät kohteen houkuttelevaksi tyyliä ja käytännöllisyyttä arvostaville asukkaille.

Kodin sydämenä toimii avoin oleskelutila, josta on käynti terassille ja siitä omalle mukavan kokoiselle pihalle. Olohuone yhdistyy saumattomasti keitto- ja ruokailutilaan tehden asunnosta avaran ja valoisan. Tilasuunnittelu on järkevä; sisäänkäynnin yhteydessä on suora käynti vaatehuoneeseen, saniteettitiloihin ja askarteluhuoneeseen. Monikäyttöinen pohjaratkaisu on oivallinen muuttuviin elämäntilanteisiin; askarteluhuone toimii rauhallisena työhuoneena ja muuntuu tarvittaessa helposti vaikkapa nuoren omaksi sopeksi. Myös yläkerran tilava aula luo mahdollisuuksia erilaisiin tilaratkaisuihin.

Varasto- ja säilytystilaa on runsaasti; kahden vaatehuoneen lisäksi asunnoissa on tilava kodinhoitohuone ja lämmin ulkoiluvälinevarasto. Lämmitysjärjestelmänä toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Asuntojen pintamateriaalit ovat huolella mietittyjä lisäämään asumisviihtyvyyttä, ja asumisen helppouden kruunaa pääoven nykyaikainen avaimeton Rollock-lukkoratkaisu.

Kohteen arvioidaan valmistuvan kesällä 2022.

alueen palvelut

Kilon alueen palvelut ovat lapsiperheen arkea silmällä pitäen loistavat. Päiväkoteja ja kouluja on useita ja lähialueelta löytyy ruokakauppa. Lähin kauppakeskus sijaitsee alle kolmen kilometrin päässä uusista kodeista ja Leppävaaran kattavat palvelut kuuluvat myös Kilon lähialueen palveluihin. Kauppakeskus Sello tarjoaa asukkailleen runsaasti vaihtoehtoja ostosten tekemiseen.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät: lähin bussipysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä ja Keran juna-asema alle kilometrin päässä asunnoista.

sijaintina kilo

Tämä Suur-Leppävaaraan kuuluva alue sijaitsee Turunväylän kupeessa. Asukkaita Kilossa on yhteensä yli 14 000. Kilon lähialueisiin kuuluvat Nuijala, Nihtisilta, Lansa, Sinimäki ja Karamalmi sekä Leppävaaran muut kaupunginosat.

Kilo on urbaani kaupunginosa. Kilon poliisiasema sijaitsee lähellä, mutta alueella sijaitsee myös vehreää luontoa ja alueita ulkoilua harrastaville perheille. Liikenneyhteydet ovat loistavat Turunväylän ja Kehä I:n sijaitessa lyhyen ajomatkan päässä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin