MÄNNYNKÄVYNTIE 10

Männynkävyntie 10, 01690 Vantaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä


Tyylikäs koti viihtyisästä Ylästöstä

Vantaan Ylästön puistoisiin maisemiin rakennetaan kaksi yksitasoista 100m2 kokoista omakotitaloa. Nämä modernit ja arkkitehtuuriltaan virtaviivaiset talot viehättävät selkeällä muotokielellään.

Avarat ja valoisat kodit on suunniteltu arjen toimivuutta silmällä pitäen; asunnossa on suuri arkieteisenäkin toimiva kodinhoitohuone, joka sijaitsee kätevästi pesutilojen yhteydessä. Oleskelutila ja keittiö muodostavat yhdessä kodin sydämen; tämä tilantuntua lisäävä ratkaisu helpottaa myös perheen yhteisen ajan viettoa. Suuret maisemaikkunat tekevät asunnosta valoisan ja lisäävät ylellisyyttä kodin tunnelmaan.

Viehättävä terassi avautuu olohuoneesta jatkuen saumattomasti omalle viihtyisälle pihamaalle. Asuntojen pintamateriaalit on valittu huolella ja ajan hengen mukaisesti, kuitenkin kestämään aikaa ja kulutusta. Kodinkoneet ovat laadukkaita ja vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla tuovat perhe-elämään silauksen arjen luksusta.

Liikkumaan houkuttelevan luonnon lisäksi kodin läheisyydestä löytyvät kaikki perheille suunnatut palvelut; päiväkodit, koulut ja lähikauppa ovat aivan kivenheiton päässä asunnosta. Nämä tyylikkäät kodit sijoittuvat kodikkaan tien varrelle tarjoten lapsiperheelle turvallisen arjen.


SIJAINTINA ylästö

Ylästö on vanha pientalovaltainen kaupunginosa, joka kuuluu Aviapoliksen suuralueeseen. Ylästössä on n. 5000 asukasta ja sen naapurikaupunginosia ovat Kaivoksela, Vantaanlaakso, Viinikkala ja Pakkala.

Ylästön alue on kyllästetty historiallisilla mausteilla, sillä se on ollut asuinpaikka jo keskiajalla. Jäljellä on rakennuksia jopa 1700-luvulta asti. Ylästön talokanta on viehättävän monipuolista; alueella on paljon 1990- tai 2000-luvuilla rakennettuja taloja, mutta myös uudisrakentamista on runsaasti.

Ylästö sijaitsee luonnonhelmassa, sitä ympäröivät vehreät metsä- ja peltoalueet ja Vantaanjoki rajaa sitä niin länsi- kuin eteläreunoillakin. Pitkäkoski ja Ruutikoski ovat upeita kokemuksia luonnonkävijälle ja kalastajalle koskialueet ovat kuin unelma.

Ylästön länsiosassa sijaitsee Silvolan tekojärvi; sieltä johdetaan suurin osa pääkaupunkiseudun juomavedestä. Ylästö on kylämäinen ja yhteisöllinen asuinalue, ja alueen asukkaat arvostavatkin seudun luontoa ja yhteisöllistä ilmapiiriä. Ylästön kyläyhdistys toimii aktiivisesti ja alueella on omia urheiluseuroja ja tapahtumia, tunnetuin niistä lienee elo-syyskuun vaihteessa järjestettävä Ylästö -päivä.

Luonnonläheisyys ja lähellä sijaitsevat palvelut tekevät Ylästöstä halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen.


ALUEEN PALVELUT

Ylästön alueella on erityisesti lapsiperheiden tarpeita ajatellen hyvät palvelut. Alueella sijaitsee useita päiväkoteja ja Ylästön koulu, jossa toimii luokka-asteet 1-9. Lähikauppana on viihtyisä K-market. Ylästössä harrastusmahdollisuuksia on monipuolisesti; ulkoilua ja kuntoilua varten alueella on runsaasti reittejä kävelyyn, pyöräilyyn, hiihtämiseen ja ratsastamiseen.

Ylästön välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kauppakeskus Jumbo tarjoaa asiakkaille runsaat ja kattavat palvelut.

Liikenneyhteydet ovat hyvät, bussilla pääsee Helsingin, Tikkurilan ja Myyrmäen suuntiin ja lähimmät juna-asemat ovat noin neljän kilometrin päässä. Autolla hurauttaa valtaväylille muutamassa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee kuuden kilometrin päässä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme