Männynkävyntie 10

Männynkävyntie 10, 01690 Vantaa

Myynnissä

Omakotitalo, 4h + k + khh + sauna + var, 102 m2
Uusia omakotitaloja Vantaan Ylästöön!
Vastavalmistuneet kaksi 102 m2 kokoista omakotitaloa Ylästössä osoitteessa Männynkävyntie 10.


Lue esite Ota yhteyttä

Vantaan Ylästön puistoisiin maisemiin on valmistunut kaksi 102 m2 kokoista omakotitaloa. Nämä modernit ja arkkitehtuuriltaan virtaviivaiset talot viehättävät selkeällä muotokielellään.


Avarat ja valoisat kodit on suunniteltu arjen toimivuutta silmällä pitäen; asunnossa on suuri arkieteisenäkin toimiva kodinhoitohuone, joka sijaitsee kätevästi pesutilojen yhteydessä. Oleskelutila ja keittiö muodostavat yhdessä kodin sydämen; tämä tilantuntua lisäävä ratkaisu helpottaa myös perheen yhteisen ajan viettoa. Suuret maisemaikkunat tekevät asunnosta valoisan ja lisäävät ylellisyyttä kodin tunnelmaan.


Viehättävä terassi avautuu olohuoneesta jatkuen saumattomasti omalle viihtyisälle pihamaalle. Asuntojen pintamateriaalit on valittu huolella ja ajan hengen mukaisesti, kuitenkin kestämään aikaa ja kulutusta. Kodinkoneet ovat laadukkaita ja vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla tuovat perhe-elämään silauksen arjen luksusta.


Liikkumaan houkuttelevan luonnon lisäksi kodin läheisyydestä löytyvät kaikki perheille suunnatut palvelut; päiväkodit, koulut ja lähikauppa ovat aivan kivenheiton päässä asunnosta. Nämä tyylikkäät kodit sijoittuvat kodikkaan tien varrelle tarjoten lapsiperheelle turvallisen arjen.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Männynkävyntie 10 A alustava asuntopohja


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Ylästö
Ylästö on vanha pientalovaltainen kaupunginosa, joka kuuluu Aviapoliksen suuralueeseen. Ylästössä on n. 5000 asukasta ja sen naapurikaupunginosia ovat Kaivoksela, Vantaanlaakso, Viinikkala ja Pakkala.


Ylästön alue on kyllästetty historiallisilla mausteilla, sillä se on ollut asuinpaikka jo keskiajalla. Jäljellä on rakennuksia jopa 1700-luvulta asti. Ylästön talokanta on viehättävän monipuolista; alueella on paljon 1990- tai 2000-luvuilla rakennettuja taloja, mutta myös uudisrakentamista on runsaasti.


Ylästö sijaitsee luonnonhelmassa, sitä ympäröivät vehreät metsä- ja peltoalueet ja Vantaanjoki rajaa sitä niin länsi- kuin eteläreunoillakin. Pitkäkoski ja Ruutikoski ovat upeita kokemuksia luonnonkävijälle ja kalastajalle koskialueet ovat kuin unelma.


Ylästön länsiosassa sijaitsee Silvolan tekojärvi; sieltä johdetaan suurin osa pääkaupunkiseudun juomavedestä. Ylästö on kylämäinen ja yhteisöllinen asuinalue, ja alueen asukkaat arvostavatkin seudun luontoa ja yhteisöllistä ilmapiiriä. Ylästön kyläyhdistys toimii aktiivisesti ja alueella on omia urheiluseuroja ja tapahtumia, tunnetuin niistä lienee elo-syyskuun vaihteessa järjestettävä Ylästö -päivä.


Ylästön välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kauppakeskus Jumbo tarjoaa asiakkaille runsaat ja kattavat palvelut. Liikenneyhteydet ovat hyvät, bussilla pääsee Helsingin, Tikkurilan ja Myyrmäen suuntiin ja lähimmät juna-asemat ovat noin neljän kilometrin päässä. Autolla hurauttaa valtaväylille muutamassa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee kuuden kilometrin päässä.

Lisää meistä:

Hankekehittäjämme kertoo miten kohteemme suunitellaan
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä