MAANMITTARINTIE 12b

Maanmittarintie 12b, 00680 Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä


VIIHTYISÄ KOTI KESKUSPUISTON KUPEESTA

Pakilaan rauhalliselle asuinalueelle rakentuu kolme näyttävää omakotitaloa. Rinnetontille kohoavat pulpettikattoiset talot ovat ajattoman tyylikkäitä. Isot ikkunat päästävät valon sisään kaikkialle. Talot ovat valoisia ja tilavia. Avara keittiö avautuu oleskelutilaksi, joten seurustelu ja ruuanlaitto onnistuvat hyvin yhtä aikaa. Olohuoneesta on myös pääsy tilavalle parvekkeelle.

Taloissa on ajateltu arjen sujuvuutta ja käytännöllisyyttä. Taloissa on erilliset kodinhoitohuoneet ja kylpyhuoneet. Arkea helpottaa myös se, että säilytystilaa on riittävästi. Taloissa on myös paljon kauniita yksityiskohtia. Esimerkiksi tyylikäs portaikko, kauniit pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.


SIJAINTINA pakila

Pakila on vehreä, pientalovaltainen kaupunginosa, jossa on yli 10 000 asukasta. Pohjois-Helsinkiin Tuusulanväylän ja Kehä I:n molemmin puolin asettuva kaupunginosa kuuluu Helsingin arvostetuimpiin alueisiin.

Pakila muodostuu Länsi- ja Itä-Pakilasta ja sitä reunustavat Oulunkylä, Tuomarinkylä, Kaarela ja Pukinmäki.

Pakilan talokanta on viehättävän monipuolista; alueella on paljon 40- ja 50-luvuilla rakennettuja rintamamiestaloja sekä 2000-luvulla rakennettuja omakotitaloja.

Pakilan alueelta löytyy myös upouusia ja lähitulevaisuudessa valmistuvia uudiskohteita omakoti- ja rivitalojen muodossa. Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat palvelut tekevät Pakilasta halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen..


ALUEEN PALVELUT

Pakilan oman keskuksen lisäksi lähialueelta löytyvät niin Oulunkylän, Maunulan, Kannelmäen ja Paloheinän kattavat palvelut.

Aktiivisen liikkujan kannattaa suunnata Paloheinän ja Keskuspuiston suuntaan. Urbaanimpaa elämää löytyy
lähikaupunginosista ja kantakaupunkiin muutamassa minuutissa.

Itä-Pakilan läheisyydessä sijaitsee Oulunkylän urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilukenttä, jäähalli, tekonurmikenttä ja tenniskentät. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja.

Paloheinän terveysasema sijaitsee kätevästi pyöräily- tai kävelymatkan päässä

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme