Lehtitie 28a

Lehtitie 28a, 02730 Espoo

Tulossa myyntiin

Omakotitalo, 6h + k + kph + s + khh + vh + autokatos + var, 135 m2

Tyylikäs yksitasoinen omakotitalo Jupperiin!
Rakennamme tämän upean kodin idylliseen järvimaisemaan osoitteeseen Lehtitie 28a.


Ota yhteyttä

Tämä koti on suunniteltu käytännöllistä arkea ja viihtyvyyttä ajatellen. Tontille rakennetaan vain tämä uniikki yksitasoinen omakotitalo. Pintamateriaalit kestävät aikaa ja kodin järkevä pohjaratkaisu takaa sen, että talo soveltuu moneen eri elämäntilanteeseen. Arki on täällä niin sujuvaa, että mieli lepää!


Keskiössä on valoisa ja tilava oleskelutila, johon näyttävyyttä tuo vino sisäkatto korkealla huonekorkeudella. Keittiöön ylellisyyttä tuo tilava ruokakomero, sekä saareke jonka ääressä viihtyy koko perhe. Olohuoneesta on pääsy katetulle terassille, jossa voit nauttia aamukahvit. Kodin viisi makuuhuonetta riittävät isommallekin perheelle.


Eteisen yhteydessä on erillinen liukuovilla suljettava arkieteinen, josta löytyy säilytysiltaa ja se auttaa pitämään yleiset tilat siistinä. Arjen kiireistä on mukava rentoutua oman saunan lämmössä, kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua. Kodinhoitohuoneesta on kulku suoraan autokatokseen, jolloin esimerkiksi sadesäällä autokatoksesta on helppo siirtyä suoraan sisätilaan ja heittää vaikkapa lasten kuraiset vaatteet saman tien pesuun.

Myynnin aloitus

Rakentaminen

Muuttovalmis


Lehtitie 28a alustava pohjakuva

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö

Sijaintina Jupperi

Espoon itäisellä rajalla sijaitseva järvi-idylliä huokuva Jupperi on osa Laaksolahtea. Laaksolahdessa on noin 11 300 asukasta, joista Jupperissa asuu noin 5 400. Jupperin talokanta on omakotitalovaltaista ja asuinalue onkin erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

Alueen palvelutarjonta on erinomainen, sillä muutaman sadan metrin etäisyydeltä löytyy koulut, päiväkoti sekä lähikauppa. Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee helposti liikkumaan Leppävaaran, Matinkylän ja Espoon Keskuksen suuntaan, ja lähin bussipysäkkikin löytyy aivan kodin vierestä. Myös autoilijalle sijainti on ihanteellinen, sillä suuremmille teille hurauttaa vain hetkessä.

Noin kilometrin päässä sijaitsee Laaksolahden urheilupuisto, josta löytyy mm. tekonurmi, jäähalli ja sisäliikuntahalli. Aurinkoisista kesäpäivistä pääsee nauttimaan viereisille uimarannoille ja Pitkäjärven rantapoluille.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä