Länsimetsä 7

Länsimetsä 7, 02300 Espoo

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + k + khh + sauna + var + tekn, 139 m2
Uudet omakotitalot Espoon Nöykkiöstä!
Vastavalmistuneet 139 m2 kokoiset omakotitalot osoitteesta Länsimetsä 7.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Espoon Nöykkiöön, loistavien liikenneyhteyksien varrelle on valmistunut kaksi tyylikästä 139 m2 pulpettikattoista omakotitaloa. Nämä skandinaavisen tyylikkäät talot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden asua idyllisessä miljöössä kaikkien palveluiden lähellä. Perheiden suosiossa olevan pientaloalueen valtti on yhdistelmä luontoa ja kattavia palveluita.


Komeat puuverhoillut kodit on suunniteltu laatutietoisen asukkaan toiveita silmällä pitäen. Olohuoneen lähes viisimetrinen huonekorkeus ja upea avoportaikko tuo asuntoon ripauksen ylellisyyttä ja arkkitehtonista estetiikkaa. Yläkerran aulatila toimii ylimääräisenä oleskelutilana tai tyylikkäänä yksityiskohtana; sisustajan unelmanurkkaus toimii hyvin myös etätyöskentelypisteenä. Kodit ovat avaria ja valoisia ja varustettu tyylikkäin pintamateriaalein ja laadukkain kodinkonein.


Arjen pelastajana toimii arkieteinen ja kaksi erillistä vessaa, suuri ulkoiluvälinevarasto sisääntulon yhteydessä on arkea helpottava ja harrastavan perheen unelma. Alakerran oleskelutilasta on lähes saumaton yhteys lännen suuntaan avautuvalle katetulle terassille ja edelleen omalle pihalle; aurinkoisina kesäiltoina valoa riittää pitkälle iltaan ja luo kesäistä tunnelmaa pihamaalle.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Länsimetsä 7A, 5h + aet. + k + khh + sauna + var

Länsimetsä 7 asemapiirros


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Sijaintina Nöykkiö
Nöykkiö on vanha espoolainen alue, jossa puiden oksistoissa havisee historia. Samaan aikaan se on moderni ja kompakti asuinalue, jossa palvelut ovat ihan lähellä. Harrastukset, koulut, päiväkodit ja luonto ovat alle kilometrin päässä. Lähimpään ostoskeskukseenkaan ei ole matkaa kuin kaksi kilometriä.


Julkisilla kulkuneuvoilla Eestinkalliontieltä pääsee kulkemaan ketterästi: bussilla muutaman sadan metrin päästä. Autoilevat pääsevät puolestaan helposti Kehä II:lle ja Turunväylälle, jotka ovat viiden kilometrin päässä. Nöykkiö on rauhallinen alue, jossa metsää ei tarvitse etsiä. Arki on vaivatonta, kun voi kotipihasta suunnata metsäpoluille nauttimaan luonnon rauhasta.


Nöykkiö on ihanteellinen sellaiselle, joka arvostaa ketteryyttä, vaivattomuutta ja rauhaa. Esimerkiksi lapsiperheen arki Nöykkiössä sujuu, kun koulu, päiväkoti, ruokakaupat ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Alueella on alle kahden kilometrin päässä Eestinkallion koulu, Friisilän koulu ja Nöykkiön koulu. Samoin noin kahden kilometrin päässä sijaitsevat Nöykkiön päiväkoti ja päiväkoti Norlandia. Nöykkiössä myös pääsee harrastamaan monipuolisesti. Alueelta löytyy muun muassa kirjasto, pallokenttä, frisbeegolfrata, kiipeilykeskus ja tennishalli.

Lisää meistä:

Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää
Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä