Laidunmäki 11

Laidunmäki 11, 02330 Espoo

Tulossa myyntiin

Omakotitalo, 5h + ask.h. + k + khh + sauna + var, 169 m2
Uusia omakotitaloja Nöykkiöön!
Rakennamme kolme omakotitaloa Nöykkiöön osoitteeseen Laidunmäki 11.


Ota yhteyttä

Espooseen, arvostetulle Nöykkiön pientaloalueelle nousee kolme arkkitehtitoimisto Pet Michaelin suunnittelemaa näyttävää 169 m2 kokoista omakotitaloa. Laidunmäen kumpuilevalle rinnetontille rakennettavat arkkitehtonisesti tyylikkäät kivitalot ihastuttavat graafisella muotokielellään. Rauhaisan tien varrelle sijoittuvat kodit mahdollistavat huolettoman arjen lähellä kaikkia arkipäivän palveluja.


Nämä kodit tekevät vaikutuksen jo sisään tullessa; eteinen on tilava ja arkieteisenäkin toimiva varasto toimii arjen pelastajana. Talojen pohjaratkaisu antaa luovuudelle sijaa; makuuhuoneita on jaettu tasaisesti kerrosten välille ja erillinen askarteluhuone on ihanteellinen ratkaisu vaikkapa nuoren omaksi sopeksi. Nämä modernit kodit ovat valoisia ja avaria. Suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään ja lisäävät tilantuntua kodin tunnelmaan. Tontin tienpuoleiseen osaan sijoittuva A-talo on ilmavasti hieman erillään toisista kodeista. Ylemmäs rinteeseen rakennettavat B- ja C- talot taas tarjoavat hulppeat maisemat toisen kerroksen oleskelutilojen suurista maisemaikkunoista. Näissä taloissa keittiön yhteydessä sijaitsee myös tyylikäs terassi josta avautuu viehättävä näkymä etelän suuntaan. Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen. Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen viimeistelevät asumiskokemuksen.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis

Laidunmäki 11 alustavat asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 3732 185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Nöykkiö
Nöykkiö on vanha espoolainen alue, jossa puiden oksistoissa havisee historia. Samaan aikaan se on moderni ja kompakti asuinalue, jossa palvelut ovat ihan lähellä. Harrastukset, koulut, päiväkodit ja luonto ovat alle kilometrin päässä. Lähimpään ostoskeskukseenkaan ei ole matkaa kuin kaksi kilometriä. Julkisilla kulkuneuvoilla Eestinkalliontieltä pääsee kulkemaan ketterästi: bussilla muutaman sadan metrin päästä. Autoilevat pääsevät puolestaan helposti Kehä II:lle ja Turunväylälle, jotka ovat viiden kilometrin päässä. Nöykkiö on rauhallinen alue, jossa luontoa ei tarvitse etsiä. Arki on vaivatonta, kun voi kotipihasta suunnata metsäpoluille nauttimaan luonnon rauhasta.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä