Laidunmäki 11

Laidunmäki 11, 02330 Espoo

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + ask.h. + k + khh + sauna + var, 169 m2
Uusia omakotitaloja Nöykkiöön!
Rakennamme kolme omakotitaloa Nöykkiöön osoitteeseen Laidunmäki 11.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Espooseen, arvostetulle Nöykkiön pientaloalueelle nousee kolme arkkitehtitoimisto Pet Michaelin suunnittelemaa näyttävää 169 m2 kokoista omakotitaloa. Laidunmäen kumpuilevalle rinnetontille rakennettavat arkkitehtonisesti tyylikkäät kivitalot ihastuttavat graafisella muotokielellään. Rauhaisan tien varrelle sijoittuvat kodit mahdollistavat huolettoman arjen lähellä kaikkia arkipäivän palveluja.


Nämä kodit tekevät vaikutuksen jo sisään tullessa; sisäänkäyntejä on kaksi. Näyttävä laatoitus kiinnittää heti huomion Talojen pohjaratkaisu antaa luovuudelle sijaa; makuuhuoneita on jaettu tasaisesti kerrosten välille ja erillinen askarteluhuone on ihanteellinen ratkaisu vaikkapa nuoren omaksi sopeksi. Nämä modernit kodit ovat valoisia ja avaria. Suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään ja lisäävät tilantuntua kodin tunnelmaan. Tontin tienpuoleiseen osaan sijoittuva A-talo on ilmavasti hieman erillään toisista kodeista.


Ylemmäs rinteeseen rakennettavat B- ja C- talot taas tarjoavat hulppeat maisemat toisen kerroksen oleskelutilojen suurista maisemaikkunoista. Täältä näet pitkälle yli Latokaskenpeltojen. Keittiön yhteydessä sijaitsee myös tyylikäs terassi josta avautuu viehättävä näkymä etelän suuntaan jossa aukeavat kauniit luonnotilaiset kalliot. Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen. Energiatehokas maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen viimeistelevät asumiskokemuksen.

Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis 10/2023


Laidunmäki 11 asuntopohjat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
0400 878 096
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Nöykkiö
Nöykkiö on arvostettu ja viihtyisä pientaloalue Etelä-Espoossa. Alue on perinteikäs huvila-alue, joka on sittemmin hiljalleen muotoutunut lapsiperheiden suosimaksi asuinalueeksi. Viime vuosina aluetta on myös täydennysrakennettu, ja palvelut ovat myös kehittyneet mukavasti.Liikenneyhteydet ovat sujuvat ympäri pääkaupunkiseutua. Pääset autolla alle 20 minuutissa Helsinkiin, ja bussi kulkee muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Espoonlahden metroasema myös parantaa huomattavasti kulkuyhteyksiä ympäri pääkaupunkiseutua.


Yhtä kaikki, Nöykkiöstä ei ole kiire minnekään, sillä kaikki on lähellä. Kävelet niin ruokakauppaa, päiväkotiin kuin lähikouluunkin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Friisilä, Espoo

Asuntojen koko 161 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 107 m2

TULOSSA

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 126 - 127 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 97-99 m2

TULOSSA

Lippajärvi, Espoo

Asuntojen koko 124-125 m2

TULOSSA

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko noin 132 m2

Saunalahti, Espoo

Asuntojen koko 104 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 125 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä