Kultarinnantie 20

Kultarinnantie 20, 02660 Espoo

Myynnissä

Omakotitalot, 5h + k + kph + khh + sauna, 115 m2


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Lintuvaaran tunnelmallisen pientaloalueen keskelle nousee kolme arkkitehtonisesti näyttävää, mutta tilavaa erillistaloa. Nämä kaksitasoiset kodit tarjoavat riittävän määrän huoneita, tilavan terassin sekä mukavan oman pihan keskellä idyllisen rintamamiestaloalueen rauhaa.

Kodit on sijoiteltu tontille ajatuksella. Etelään ja länteen päin aukeavat pihat sekä reilun kokoinen terassi tarjoavat pientaloasumisen parasta herkkua: ulkoilmaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Osa terassista on myös katettu ja yläkerran päämakuuhuoneesta pääset suoraan parvekkeelle.

Pohjaratkaisut ovat käytännölliset, mutta pitävät sisällään myös ripauksen ylellisyyttä. Alakertaan on suunniteltu tilava avokeittiö saarekkeella. Tilanjakoa on hieman porrastettu, joten ruokailutila ja olohuone muodostavat selkeästi oman kokonaisuutensa. Valoa ja ylellisyyttä tuo ruokailutilan korkea huonekorkeus. Alakerrassa on myös kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Löylyistä pääset kätevästi viilentymään terassille.

Tyylikäs arkkitehtuuri viimeistelee tämän pientaloasujan unelman. Lyhyet räystäät, suuret ikkunat ja maanläheiset värisävyt tekevät kokonaisuudesta erittäin houkuttelevan ja aikaa kesätävän vuosiksi eteenpäin.
Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen käynnissä

MuuttovalmisKultarinnantie 20 alustavat pohjakuvat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tuomas Katainen
0400 989 616
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Sijaintina Lintuvaara
Lintuvaara on vehreä ja luonnonläheinen kaupunginosa Espoossa, Suur-Leppävaaran alueella. Alueen rakennuskanta on pitkälti pientalovaltaista, ja siihen kuuluu runsaasti 1940- ja 1950-luvuilla rakennettuja rintamamiestaloja sekä uudempia omakotitaloja. Lintuvaarassa asuu noin 8000 asukasta. Lintuvaaraa on viime vuosina täydennysrakennettu maltilla, ja alueen puutarhakylämäisestä yleisilmeestä on pidetty huolta.


Kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset peruspalvelut kuten kaupat, koulut, päiväkodit ja terveysasema ovat Lintuvaarassa lähellä. Sen lisäksi Lintuvaara tarjoaa asukkailleen lukuisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten suositun Äijänpellon frisbeegolf-radan, ratsastuskoulun, seikkailupuiston. Parin kilometrin päässä on kauppakeskus Sello sekä rautatieasema, josta pääset junalla niin Helsingin kuin Turun suuntaan. Kehä I:n läheisyys mahdollistaa myös hyvät kulkuyhteydet muualle pääkaupunkiseudulla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 127 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 169 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 102 – 132 m2

TULOSSA

Pohjois-Tapiola, Espoo

Asuntojen koko noin 120 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 100 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 106 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 99 – 128 m2

Hannusjärvi, Espoo

Asuntojen koot ovat 101 – 102 m2

Lue lisää asuntokaupasta:

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä