KROMITIE 16

Kromitie 16, 02750 Espoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä

Kohde myydään valmiina

viihtyisä koti kuurinniitystä

Espoon Kuurinniittyyn, idyllisen silmukkatien rauhaisaan kaarteeseen, nousee kolme 119 m2 yksitasoista omakotitaloa. Vehreän metsän reunustama tontti ja viehättävä kotikatu tarjoavat lapsiperheelle turvallisen arjen.

Nämä avarat ja valoisat kodit ovat suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kodinhoitohuone, pesutilat ja vaatehuone on yhdistetty omaksi alueekseen. Tämä nokkela rakenteellinen ratkaisu on suunniteltu helpottamaan vaatehuoltoa ja tarjoamaan käytännöllisyyttä säilytysratkaisuihin. Olohuoneen suurista maisemaikkunoista aukeavat upeat näkymät omalle pihalle ja sitä reunustavaan vehreään metsään. Taloa kiertävä terassi on paitsi käytännöllinen myös tunnelmallinen: Se suorastaan kutsuu kesäiltojen viettoon perheen ja ystävien kesken.

Nämä luonnonhelmassa, kuitenkin aivan keskellä Espoota sijaitsevat kodit, sopivat hyvin rauhaa rakastavalle, mutta kattavia palveluita arvostavalle. Kuurinnitty on erinomainen asuinpaikka aktiiviselle arkiliikkujalle. Kotipihasta pääsee muutamalla askeleella Espoon keskuspuiston poluille ja lumisina talvina hiihtolenkille.

Kohteen arvioidaan valmistuvan loppuvuonna 2021.

 

 

SIJAINTINA Kuurinnitty

Kuurinniityn kaupunginosa on pieni, noin 2000 asukkaan kaupunginosa, ja se kuuluu Vanha-Espoon suuralueeseen. Lähialueita ovat Tuomarila, Henttaa, Ymmersta ja Sepänkylä. Länsipuolelta Kuurinniittyä rajaa Espoon keskuspuisto.

Rauhallinen pientaloalue sopii erityisesti lapsiperheille, miellyttävien ulkoilumaastojen ympäröimänä Kuurinniitty tarjoaa monia mahdollisuuksia yhteisiin ulkoiluhetkiin sekä monipuolisiin harrastuksiin. Luonnonläheisyys ja hyvät liikenneyhteydet tekevät Kuurinniitystä halutun asuinalueen.

ALUEEN PALVELUT

Kuurinniitty on rauhallinen asuinalue Espoon keskuspuiston laitamilla; koulut sijaitsevat pyörämatkan päässä ja hyvin hoidetut kävely- ja pyöräilytiet kulkevat alueella kattavasti eri suuntiin.

Alue on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Bussilla pääsee helposti Espoon keskukseen tai Kauniaisten asemalle, joista on junayhteys Helsingin keskustaan. Lähikaupassa voi käydä vaikka kävellen ja Iso-Omenan kauppakeskukseen pääsee pyörällä alle 15 minuutissa.

Autoilijalle Kuurinniityn keskeinen sijainti on toimiva, sillä Turunväylälle matkaa on vain 3,2 km ja Kehä 2 on alle 10 minuutin ajomatkan päässä.

Kromitie 16 havainnekuva.
Kromitie 16 myyntiasemapohja.
Kromitie 16 myyntipohja asunto A.
Kromitie 16 myyntipohja asunnot B ja C.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin