Koulutie 15b

Koulutie 15b, 01260 Vantaa

Myynnissä

Paritalo, 4h + k + khh + sauna + var, 93,5 m2
Uusia paritaloasuntoja Vantaan Itä-Hakkilaan!
Myynnissä pian kaksi 93,5 m2 paritaloasuntoa Itä-Hakkilasta osoitteesta Koulutie 15b.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Vantaan Itä-Hakkilan rauhalliselta pientaloalueelta on pian myynnissä kaksi 93,5 m2 modernia paritaloasuntoa. Nämä rinteeseen rakennettavat asunnot ovat tyylikkäitä ulkoasultaan. Sisäänkäynti koteihin on toisesta kerroksesta ja näkymä ulko-ovelta suoraan parvekkeelle ja etelän suuntaan on upea; suuret maisemaikkunat tuovat luonnon olohuoneeseen.


Nämä modernit asunnot on suunniteltu käytännönläheisesti unohtamatta kuitenkaan kodin estetiikkaa. Pintamateriaalit ovat tyylikkäät ja kodinkoneet on valittu ajatuksella korkeiden standardien mukaan. Alakerrassa tilava kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä ja erillisellä varastolla helpottaa arkea ja tekee pihatöistä helppoa; näin kurakeleistä aiheutuva epäjärjestys pysyy poissa kodin pääeteisestä.


Tilantuntua näihin avariin koteihin on saatu tavallista korkeammalla huonekorkeudella ja suurilla maisemaikkunoilla. Katettu terassi mahdollistaa grillailun ja vieraiden viihdyttämisen vaikka kesäisessä sadesäässä. Suuri piha innostaa puutarhanhoitoon ja sisääntuloterassilla oleva istutusallas suunnittelemaan näyttävän edustan kodille.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis joulukuussa 2022

Koulutie 15b:n alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 0551 050
Sijaintina Itä-Hakkila
Vantaan Itä-Hakkilassa on noin 2700 asukasta ja se kuuluu Hakunilan suuralueeseen. Itä-Hakkila sijaitsee Hakunilan pohjoispuolella Lahdentien varrella. Sen naapurikaupunginosia ovat Hakkila, Hakunila, Sotunki ja Kuninkaanmäki. Itä-Hakkilassa on pelkästään matalarakentamista; kerrostaloja alueella ei ole lainkaan, ja asuntokanta on pääosin omistusasuntoja.


Itä-Hakkilan pientaloalue on idyllistä ja rauhallista; alue koostuu pelkästään pientaloista joten sen vehreys ja luonnon merkitys korostuu.


Alueen läpi virtaa Itä-Hakkilan puro, jonka pohjoispäässä on Itä-Hakkilan puisto. Lahdentien vierestä löytyy Rukinpyöränpuisto ja Sotungin vastaiselta rajalta Teerimäen metsät. Sipoonkorven kansallispuisto ja sen yhteydessä sijaitseva Kuusijärven ulkoilualue ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä.

Lisää meistä:

Näin palvelumme eroaa talopaketista
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä