KOULUTIE 15b

Koulutie 15b, 01260 Vantaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä

Tyylikäs ja avara koti

Vantaan Ita-Hakkilan rauhalliselle pientaloalueelle nousee kaksi 93,5m2 modernia paritaloasuntoa. Nämä rinteeseen rakennettavat talot ovat tyylikkäitä ulkoasultaan. Sisäänkäynti koteihin on toisesta kerroksesta ja näkymä ulko-ovelta suoraan parvekkeelle ja etelän suuntaan on upea; suuret maisemaikkunat tuovat luonnon olohuoneeseen.

Nämä modernit asunnot on suunniteltu käytännönläheisesti unohtamatta kuitenkaan kodin estetiikkaa. Pintamateriaalit ovat tyylikkäät ja kodinkoneet on valittu ajatuksella korkeiden standardien mukaan. Alakerrassa tilava kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä ja erillisellä varastolla helpottaa arkea ja tekee pihatöistä helppoa; näin kurakeleistä aiheutuva epäjärjestys pysyy poissa kodin pääeteisestä.

Tilantuntua näihin avariin koteihin on saatu tavallista korkeammalla huonekorkeudella ja suurilla maisemaikkunoilla. Katettu terassi mahdollistaa grillailun ja vieraiden viihdyttämisen vaikka kesäisessä sadesäässä. Suuri piha innostaa puutarhanhoitoon ja sisääntuloterassilla oleva istutusallas suunnittelemaan näyttävän edustan kodille.

SIJAINTINA ITÄ-HAKKILA

Vantaan Itä-Hakkilassa on noin 2700 asukasta ja se kuuluu Hakunilan suuralueeseen. Itä-Hakkila sijaitsee Hakunilan pohjoispuolella Lahdentien varrella. Sen naapurikaupunginosia ovat Hakkila, Hakunila, Sotunki ja Kuninkaanmäki. Itä-Hakkilassa on pelkästään matalarakentamista; kerrostaloja alueella ei ole lainkaan, ja asuntokanta on pääosin omistusasuntoja.

Itä-Hakkilan pientaloalue on idyllistä ja rauhallista; alue koostuu pelkästään pientaloista joten sen vehreys ja luonnon merkitys korostuu.

Alueen läpi virtaa Itä-Hakkilan puro, jonka pohjoispäässä on Itä-Hakkilan puisto. Lahdentien vierestä löytyy Rukinpyöränpuisto ja Sotungin vastaiselta rajalta Teerimäen metsät. Sipoonkorven kansallispuisto ja sen yhteydessä sijaitseva Kuusijärven ulkoilualue ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä.

ALUEEN PALVELUT

Töyrynummi on lapsiperheelle mainio asuinpaikka; koulut ja päiväkodit ovat Itä-Hakkilassa toimii oma päiväkoti ja alakoulu ja ne sijaitsevat kivenheiton päässä asunnoista.

Lähikauppa sijaitsee Kolohongassa ja muut kattavat lisäpalvelut löytyvät parin kilometrin päästä Hakunilan keskustasta. Itä-Hakkilalla on oma ministadion ja oma jalkapallojoukkue, vuonna 1956 perustettu IHK eli Itä-Hakkilan kilpa. Myös legendaarinen tanssilava ’Helsinki Pavi’ sijaitsee Itä-Hakkilassa.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme