Klaukkalankuja 6

Klaukkalankuja 6, 00680 Helsinki

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + k + kph + s + khh + var, 129 m2


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Kaksi upeaa omakotitaloa nousee Itä-Pakilaan, rauhalliselle sijainnille lähelle Pakilan siirtolapuutarhaa. KOLU Arkkitehtien suunnittelemat kaksitasoiset, tyylikkäät omakotitalot tarjoavat onnellisille omistajilleen tilaa, valoa ja toimivan arjen.


Alakertaan on sijoitettu keittiön ja olohuoneen yhdistelmä tarjoaa runsaasti avaraa ja valoisaa tilaa, kiitos suurien etelään päin avautuvien ikkunoiden ja korkean huonekorkeuden. Makuuhuoneita kodissa on neljä, joista kolme on sijoitettu yläkertaan ja yksi alakertaan. Päämakuuhuoneeseen on varattu runsaasti neliötä ja kaikki yläkerran huoneet ovatkin yli 11 m2 kokoisia!

Erillinen kodinhoitohuone yläkerrassa, ja tilava lämmin varastotila sisäänkäynnin yhteydessä helpottavat arjen askareita. Reilun kokoinen piha-alue tarjoaa tilaa yhdessäololle ja istutuksille.

Ennakkomarkkinointi

Rakentaminen

Muuttovalmis


Klaukkalankuja 6 asemapiirros ja alustavat pohjakuvat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tuomas Katainen
0400 989 616
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Itä-Pakila
Itä-Pakila on suosittu ja rauhallinen pientaloalue, jossa viehettää keskeisen sijainnin lisäksi myös upea lähiluonto. Lähellä sijaitsevat useat koulut, päiväkodit ja ruokakaupat. Itä-Pakilan pohjoisosassa sijaitsee historiallinen Tuomarinkylän kartano. Eteläpuolelta alue puolestaan rajautuu tunnelmalliseen Pakilan siirtolapuutarhaan. Edellä mainittujen maisemien lisäksi vieressä virtaava Vantaanjoki luo näyttävät maisemat lenkkeilylle ja hellepäivistä pääsee nauttimaan Pakilan uimarannalle.

Pakilassa on useampi päiväkoti, koulu ja ruokakauppa, joten palveluista ei asukkaiden tarvitse olla huolissaan. Golfin harrastajalle sijainti Paloheinä Golfin lähellä on aivan unelma ja Oulunkylän urheilupuistoon on myös lyhyt matka, josta löytyy harrastusmahdollisuuksia jokaisen makuun.

Keskeisen sijainnin ansiosta Itä-Pakilasta on helppo liikkua ympäri pääkaupunkiseutua. Tuusulanväylälle ja Kehä I:lle pääsee hetkessä, mutta myös julkisen liikenteen käyttäjät pääsevät liikkumaan helposti. Helsingin keskustan suuntaan kulkee kätevästi suorat bussit ja esimerkiksi Vantaalle pääsee Pukinmäen kautta junaan vaihtamalla.

Lisää meistä:

Aurinkopaneelit: Energiatehokasta ja edullista asumista uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä