Kahdeksas huvilatie 2

Kahdeksas huvilatie 2, 02730 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Omakotitalo, 5h + k + khh + sauna, 125 m2

Kaksi tilavaa kotia Laaksolahdesta!
Rakennamme kaksi tyylikästä omakotitaloa Laaksolahteen osoitteeseen
Kahdeksas huvilatie 2.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Oletko unelmoinut perheellesi kodista, jossa pääset itse vaikuttamaan materiaaleihin ja huolettomasti uuteen kotiin? Mikäli vastasit kyllä, on nämä kodit suunniteltu sinua varten. Nämä talot sijaitsevat keskeisellä paikalla, ja tilava tontti mahdollistaa reilun kokoiset pihat molemmille taloille.

Arkkitehtitoimisto AHJO:n on suunnittelemat kodit ovat selkeitä ja avaria. Sisään astuessa huomio kiinnittyy tilavaan eteisaulaan, mikä helpottaa vaatesäilytystä. Sisätilojen huonekorkeus on tavallista korkeampi 2,8 metriä ja tämä tuo avaruuden tuntua. Lämmin varasto sekä autokatos helpottaa elämää ja auton harjailun lumesta voi unohtaa.

Makuuhuoneita on neljä, mikä mahdollistaa tilan jakamisen tarpeen mukaan. Kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, sekä ikkunallinen sauna, jossa on lauteisiin upotettu tornikiuas sekä tyylikäs lasiseinä. Kodinhoitohuone on tilava ja sieltä on kulku myös kätevästi ulos katetulle terassille. Piha ja terassit ovat ilta-auringon suuntaan.

Erittäin tyylikäs, moderni 60-luvun arkkitehtuurista ammentava julkisivu lisää entisestään kotien vetovoimaa ja viimeistelee kokonaisuuden. Minimalistisen pienet räystäät yhdistettynä pulpettikattoon tekee kodista virtaviivaisen ja linjakkaan. Väritykseltään talot ovat ajattoman arvokkaita luonnollisen vaaleine sävyineen.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

Kahdeksas huvilatie asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Johannes Heikkilä
0400 406 298
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Laaksolahti

Espoon itäisellä rajalla sijaitseva järvi-idylliä huokuva Jupperi on osa Laaksolahtea. Laaksolahden alueeseen kuuluu myös kaksi pienaluetta; Lähderanta ja Veininlaakso. Laaksolahdessa on noin 11 300 asukasta, joista Jupperissa asuu n. 5400. Jupperin asuntokanta on omakotitalovaltaista ja tämä rauhallinen asuinalue onkin lapsiperheiden suosiossa.

Pääkaupunkiseudun kauneinta maisemaa pääsee ihailemaan Kuninkaantielle, joka kulkee Jupperin läpi Pitkäjärven rantaa pitkin. Viehättävä järvimaisema ja luonnonläheisyys tekevät Jupperista halutun asuinalueen. Vartin automatkan päässä sijaitsevat myös Leppävaaran loistavat palvelut.


Alueen palvelutarjonta on erinomainen, sillä muutaman sadan metrin etäisyydeltä löytyvät koulut, päiväkoti, lähikauppa löytyy näppärästi tien toiselta puolelta. Jupperin kouluun on turvallinen, vain 300 metrin koulumatka. Julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen pääset kätevästi Leppävaaraan, Matinkylään tai Espoon keskukseen, bussipysäkkikin sijaitsee aivan talon lähettyvillä.


Autolla saavutat Kehätiet nopeasti: Kehä III on vain parin minuutin ajomatkan päässä, Leppävaaran Kauppakeskus Selloon hurautat noin kymmenessä minuutissa.


Laaksolahden urheilupuistosta noin kilometrin päästä löytyy tekonurmi, jäähalli sekä sisäliikuntahalli. Aurinkoisista kesäpäivistä pääsee nauttimaan näppärästi läheisille uimarannoille sekä pitkäjärven rantapoluille.


Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 114 m2

Kaitaa, Espoo

Asuntojen koko 100 – 101 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 169 m2

Saunalahti, Espoo

Asuntojen koko 104 m2

Mäkkylä, Espoo

Asuntojen koko 109 – 120 m2

ASUNNOT VARATTU

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 99 - 128 m2

Järvenperä, Espoo

Asuntojen koko noin 105 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 125 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä