Jyvätie 2

Jyvätie 2, 01370 Vantaa

Tulossa myyntiin

Omakotitalo, 5h + k. + khh. + sauna + var


Sisustusesite Ota yhteyttäOta yhteyttä ja kysy lisää!
Johannes Heikkilä
0400 406 298
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Jokiniemi
Jokiniemi on Tikkurilan suuralueeseen kuuluva noin 6000 asukkaan kaupunginosa Vantaan itäosissa. Alueen talokanta on monipuolista ja koostuu sekä idyllisistä pientalokortteleista että erityisesti 2000-luvun taitteessa rakennetuista kerrostaloista.


Jokiniemi tunnetaan rauhallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, josta on lyhyt matka sekä Tikkurilan kattavan palvelutarjonnan että upeiden ulkoilumaastojen pariin. Keskeinen sijainti Kehä III:sen ja Tuusulanväylän kupeessa takaa hyvät kulkuyhteydet koko Uudenmaan alueelle, ja maisemaa leimaavan Keravanjoen varrelta löytyy kumpuilevaa peltomaisemaa sekä useita kävely- ja pyöräilyreittejä, joita pitkin pääsee käden käänteessä Tikkurilan keskustaan asti.

Jokiniemen alueelta löytyvät arjen peruspalvelut kuten ruokakauppa, useita päiväkoteja sekä kouluja. Vain noin kilometrin päästä Hiekkaharjun puolelta löytyy golf-kenttä, kuntosali sekä Hiekkaharjun urheilupuisto, jossa voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja jossa kesäisin järjestetään myös erilaisia kulttuuri- ja yleisötapahtumia. Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa vain parin kilometrin päässä sijaitseva Tikkurilan keskusta lukuisine liikkeineen, ravintoloineen ja kahviloineen.

Toimivat julkisen liikenteen yhteydet takaavat, että Jokiniemessä pärjää mainiosti autottakin. Lähin bussipysäkki on kirjaimellisesti nurkan takana, ja puolentoista kilometrin päässä sijaitsevalta Hiekkaharjun juna-asemalta pääsee parissakymmenessä minuutissa Helsingin keskustaan.

Lisää meistä:

Aurinkopaneelit: Energiatehokasta ja edullista asumista uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä
Lue lisää
Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä