JAHTIMESTARINTIE 8a

Jahtimestarintie 8a, 02940 Espoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä


viihtyisä koti lippajärven liepeiltä

Nämä vehreällä pientaloalueella sijaitsevat yksitasoiset 92 – 93 m² omakotitalot ihastuttavat ajattoman tyylikkäällä arkkitehtuurillaan ja käytännöllisillä pohjaratkaisuillaan. Suuret maisemaikkunat päästävät valon tulvimaan tilavaan ruokailu- ja oleskelutilaan, jonka yhteydestä avautuu pääsy kaakkoon antavalle terassille ja pensasaidan reunustamalle pihalle. Laadukkain kodinkonein varustettu saarekkeellinen avokeittiö on viimeistelty aikaa ja kulutusta kestävin pintamateriaalein.

Kolme makuuhuonetta tekevät tästä kohteesta loistovalinnan joko lapsiperheelle tai tilaa ja sisustusmahdollisuuksia arvostavalle pariskunnalle. Tyylikkäistä pesutiloista löytyy kaksi ylellistä sadesuihkua sekä lasiseinäinen sauna. Kodinhoitohuone on sijoitettu käytännöllisesti heti eteiseen arjen pyöritystä helpottamaan, ja erilliseen varastotilaan saa kätevästi säilöttyä kausivaatteet ja harrastusvälineet.


SIJAINTINA lippajärvi

Lippajärvi on rauhallinen pientalovaltainen asuinalue joka kuuluu Suur-Leppävaaran alueeseen. Asukkaita Lippajärvellä on n. 4200. Kaupunginosalle nimensä antanut Lippajärvi sijaitsee kaupunginosan itäpuolella. Lippajärven rantaviivaa kaupunginosan alueella on noin 2 km.

Lippajärven alueella on jo 1500-luvulla ollut pieni muutaman talon kylä. Ingaksen pappila on perustettu vuonna 1699. Sen tienoille muodostui 12 talon ryhmä muodostaen Kvarnby-nimisen kylän (suom. Myllykylä).

Myllykylä on Lippajärven läntisin osa-alue lähellä Myllykylänjokilaaksoa. Espoon arvokkaimpien luontokohteiden joukkoon kuuluu kulttuurihistoriallinen luonnonsuojelualue Tränskändan kartanopuisto sekä luonnontilainen ja monimuotoinen Glimsinjoki.


ALUEEN PALVELUT

Lippajärvellä kaikki palvelut sijaitsevat muutaman minuutin ajomatkan päässä ja julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät. Bussilla pääsee sujuvasti Helsingin keskustaan, Tapiolaan ja Leppävaaraan.

Jorvin sairaala sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä, samoin kuin kaikki peruspalvelut: päiväkoti, neuvola, koulu, liikuntapaikat, posti ja kaupat.

Perusopetusta Lippajärvellä tarjoaa Auroran koulu. Päiväkoteja on useita. Ikääntyville asumispalveluja tarjoaa Esperi -hoivakoti Jänismäki. Lippajärvi kuuluu
Viherlaakson terveysaseman palvelualueeseen ja lähin kirjasto sijaitsee Viherlaaksossa. Kirjastoautolla on useita pysäkkejä Lippajärvellä.

Lippajärveltä löytyy pieni uimaranta, joka sijaitsee aivan Vilniemen pallokentän vieressä Lippajärven rantapuistossa. Uimarantaa ylläpitää Lippajärveläiset ry.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme