JAHTIMESTARINTIE 8a

Jahtimestarintie 8a, 02940 Espoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö asuntomyyjillemme, niin kerromme kohteesta lisää!

Ota yhteyttä


viihtyisä koti lippajärven liepeiltä

Espoon Lippajärvelle nousee kaksi yksitasoista omakotitaloa, joista A-talon pinta-ala on 93 neliötä ja B-talon 92 neliötä. Arkkitehtuurisesti katsottuna talot ovat ajattoman tyylikkäitä, niiden lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja isot maisemaikkunat tekevän asunnoista valoisia ja avaria.

Nämä kodit ovat ihanteellisia aktiivisesti urheilevalle pariskunnalle kuin myös lapsiperheelle. Tilava kodinhoitohuone ja tyylikkäin pintaratkaisuin sisustetut pesutilat ovat yhdistetty omaksi alueekseen; tämä kätevä ratkaisu on suunniteltu helpottamaan vaatehuoltoa ja tarjoamaan käytännöllisyyttä säilytysratkaisuihin. Kodin sydämenä toimii saarekkeellinen avokeittiö, johon yhdistyy saumattomasti perheen yhteinen oleskelutila.

Olohuoneesta on käynti kaakon suuntaan avautuvalle terassille, missä on mahdollista nauttia aamupäivän auringon pehmeistä säteistä perheen ja ystävien kesken. Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen.


SIJAINTINA lippajärvi

Lippajärvi on rauhallinen pientalovaltainen asuinalue joka kuuluu Suur-Leppävaaran alueeseen. Asukkaita Lippajärvellä on n. 4200. Kaupunginosalle nimensä antanut, rehevä Lippajärvi sijaitsee kaupunginosan itäpuolella. Lippajärven rantaviivaa kaupunginosan alueella on noin 2 km.

Lippajärven alueella on jo 1500-luvulla ollut pieni muutaman talon kylä. Ingaksen pappila on perustettu vuonna 1699. Sen tienoille muodostui 12 talon ryhmä muodostaen Kvarnby-nimisen kylän (suom. Myllykylä).

Myllykylä on Lippajärven läntisin osa-alue lähellä Myllykylänjokilaaksoa. Espoon arvokkaimpien luontokohteiden joukkoon kuuluu kulttuurihistoriallinen luonnonsuojelualue Tränskändan kartanopuisto sekä luonnontilainen ja monimuotoinen Glimsinjoki.


ALUEEN PALVELUT

Lippajärvellä kaikki palvelut sijaitsevat muutaman minuutin ajomatkan päässä ja julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät. Bussilla pääsee sujuvasti Helsingin keskustaan, Tapiolaan ja Leppävaaraan.

Jorvin sairaala sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä, samoin kuin kaikki peruspalvelut: päiväkoti, neuvola, koulu, liikuntapaikat, posti ja kaupat.

Perusopetusta Lippajärvellä tarjoaa Auroran koulu. Päiväkoteja on useita. Ikääntyville asumispalveluja tarjoaa Esperi -hoivakoti Jänismäki. Lippajärvi kuuluu
Viherlaakson terveysaseman palvelualueeseen ja lähin kirjasto sijaitsee Viherlaaksossa. Kirjastoautolla on useita pysäkkejä Lippajärvellä.

Lippajärveltä löytyy pieni uimaranta, joka sijaitsee aivan Vilniemen pallokentän vieressä Lippajärven rantapuistossa. Uimarantaa ylläpitää Lippajärveläiset ry.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Liity Etuilijoihin Ota yhteyttä Kaikki kohteemme