ISON-ANTINTIE 18

Ison-Antintie 18, 00930 Helsinki

OMA KOTI MARJANIEMESTÄ

Meren läheisyyteen, idylliseen Marjaniemeen kohoaa kolme viehättävää 111m2 omakotitaloa. Kodit sijaitsevat viihtyisän tien varrella; alue huokuu ylellisyyttä ja Marjaniemi onkin Helsingin arvostetuimpia asuinalueita.

Nämä skandinaavisen tyylikkäät asunnot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden asua idyllisessä miljöössä aivan urbaanin keskuksen liepeillä.

Avarat ja valoisat kodit ovat suunniteltu perhearkea silmällä pitäen ja talot sopivat erinomaisesti suuremmallekin perheelle. Korkeista maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja keittiöön saumattomasti yhdistyvä oleskelutila tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta.

Tilava kodinhoitohuone ja tyylikkäin pintaratkaisuin sisustetut pesutilat ovat yhdistetty omaksi alueekseen; tämä kätevä rakenteellinen ratkaisu on suunniteltu helpottamaan vaatehuoltoa ja tarjoamaan käytännöllisyyttä säilytysratkaisuihin. Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen.

Mukavan kokoinen piha luo viihtyisät puitteet perheen yhteisiin puuhasteluihin tai ajanviettoon ystävien kanssa.

Soita ja varaa esittely tai kysy lisätietoja!

Perttu Takkinen

044 0551 050

Sijaintina Marjaniemi

Marjaniemi kuuluu Vartiokylän kaupunginosaan, joka asuttaa n. 30 000 ihmistä Itä-Helsingissä. Marjaniemi on merellinen ja pientalovaltainen kaupunginosa, jossa asuu noin 2000 asukasta.

Marjaniemi sijaitsee Strömsinlahden ja Vartiokylänlahden rannalla, Itäkeskuksen eteläpuolella. Marjaniemen rannan edustalla sijaitsevat Iso Koivusaari sekä pienemmät Pieni Koivusaari, Syvännesaari, Harjakari ja Härkäsaari luetaan myös Marjaniemen osa-alueeseen.

Alueella on mukavia ulkoilu- ja harrastuskohteita; Marjaniemen länsiosissa sijaitsee uimaranta, josta löytyy myös talviuintimahdollisuus. Marjaniemessä toimii myös kaksi pursiseuraa sekä melontaseura. Meren läheisyys, turvallinen naapurusto sekä lähialueiden kattavat palvelut tekevät Marjaniemestä erittäin halutun asuinalueen.

Alueen palvelut

Marjaniemessä on loistavat palvelut; lähialueilla toimii useampi kauppakeskus, mm. Suomen suurin ostoskeskus, Kauppakeskus Itis, sekä Puotinharjun ja Puotilan ostoskeskukset.

Kulttuurikeskus Stoa sijaitsee Itäkeskuksen ytimessä ja sen yhteydessä toimivat mm. kirjasto, työväenopisto ja Nuorten toimintatalo Kipinä. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja, kaksi terveysasemaa ja Kansaneläkelaitoksen toimipiste.

Marjaniemen alue tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Marjaniemessä on myös leikkipuisto ja koirapuisto. Lähialueet tarjoavat mahdollisuuden useampaan urheilulajiin, Itä-Helsingin alueella toimii mm. yli 40 sisäliikuntatilaa.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin