INVALIDINTIE 3

Invalidintie 3, 02650 Espoo

VIIHTYISÄ KOTI LINTULAAKSON PIENTALOALUEELTA

Espoon Lintuvaaraan, idyllisen Lintulaakson pientaloalueen keskiöön, rakennetaan kolme tilavaa 116 m2 kokoista omakotitaloa. Luonnonkaunis ympäristö, turvallinen miljöö ja keskeinen sijainti aivan Helsingin rajalla tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan.

Yksitasoiset, modernit asunnot tarjoavat rauhallisen arjen lähellä kaikkia palveluita. Nämä tehoneliöin varustetut perheasunnot ihastuttavat selkeällä tilaratkaisullaan. Avoin oleskelu- ja ruokailutila tuo kotiin avaruutta ja tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta.

Etelän suuntaan avautuva terassipiha ja suuret maisemaikkunat tekevät asunnosta valoisan ja tavanomaista korkeampi huonekorkeus antaa tilan tuntua ja hienostuneen silauksen kodin tunnelmaan. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Asuntojen käytännöllisyyttä lisää arkieteisenäkin toimiva kodinhoitohuone, joka on sijoitettu kätevästi pesutilojen läheisyyteen. Huoneistossa on runsaasti säilytystilaa ja lisäksi erillinen lämmin varastotila. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys yhdistettynä energiatehokkaaseen poistoilmalämpöpumppuun tuo ylellisen lisän asumiseen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan alkukesällä 2022.

MYYNTIPOHJAT

Ota yhteyttä ja varaa esittely!

Alisa Kämäräinen

050 373 2185

Sijaintina lINTULAAKSO

Lintulaakson osa-alue sijaitsee Lintuvaaran (ruots. Fågelberga) kaupunginosassa. Lintuvaarassa noin 8000 asukasta.

Lintulaakso on Lintuvaaran osa-alueista pienin. Sen lähialueita ovat Mäkkylänmetsä, Painiitty ja Vallikallio.

Lintulaakson alueella on pääasiassa omakoti- ja rivitaloja. Lintulaakso on asuinalueena ihanteellisen rauhallinen ja mieleinen lapsiperheille.

Alueen palvelut

Lintuvaarassa on oma ruokakauppa, useita kampaamoita ja muita palveluita. Lintuvaaran omaan urheilutarjontaa kuuluu Äijänpellon 18-väyläinen frisbeegolf rata.

Sen lisäksi lähistöllä sijaitsee Leppävaaran urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilustadion, kaksi tekonurmikenttää, skeittipuisto, tenniskenttiä ja valaistu kuntorata. Leppävaaran uimahalli ja maauimala, sekä Leppävaaran terveysasema sijaitsevat kätevän pyöräily- tai kävelymatkan päässä.

Autoilijalle Lintulaakson keskeinen sijainti on toimiva, sillä Kehä 1:lle matkaa on vain 600 m ja Turuntielle 2,8 km. Helsingin keskustaan matkaa on 13 kilometriä, ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on kätevän alle 20 minuutin ajomatkan päässä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin