Invalidintie 3

Invalidintie 3, 02650 Espoo

Myynnissä

Omakotitalo, 5h + avok. + kh. + khh. + sauna 116 m2
Uusi omakotitalo Lintulaaksosta!

Osoitteesta Invalidintie 3 on mynnissä moderni ja energiatehokas omakotitalo, johon asennetaan omat aurinkopaneelit.

Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä
Espoon Lintuvaarasta, idyllisen Lintulaakson pientaloalueen keskiöstä, on myynnissä tilava 116 m2 omakotitalo. Luonnonkaunis ympäristö, hyvin suunniteltu pohja, turvallinen miljöö ja keskeinen sijainti aivan Helsingin rajalla tekevät kodista erityisen houkuttelevan. Asunnon suunnittelussa on otettu nykyajan tarpeet huomioon ja asuntoon tulee varaus omille aurinkopaneeleille, jotta omien paneelien hankinta olisi tarvittaessa helppoa.

Yksitasoinen, moderni asunto mahdollistaa rauhallisen arjen lähellä kaikkia palveluita. Tämä tehoneliöin varusteltu perheasunto ihastuttaa selkeillä tilaratkaisullaan. Avoin oleskelu- ja ruokailutila tuo kotiin avaruutta ja tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta.

Etelän suuntaan avautuva terassipiha ja suuret maisemaikkunat tekevät asunnosta valoisan ja tavanomaista korkeampi huonekorkeus antaa tilan tuntua ja hienostuneen silauksen kodin tunnelmaan. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Asunnon käytännöllisyyttä lisää arkieteisenäkin toimiva kodinhoitohuone, joka on sijoitettu kätevästi pesutilojen läheisyyteen. Huoneistossa on runsaasti säilytystilaa ja lisäksi erillinen lämmin varastotila. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys yhdistettynä energiatehokkaaseen poistoilmalämpöpumppuun tuo ylellisen lisän asumiseen.
Rakentaminen

Myynnissä

Muuttovalmis


Ota yhteyttä ja varaa esittely!
Arttu Saartoala
0400 294 238
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Lintulaakso
Lintulaakson osa-alue sijaitsee Lintuvaaran (ruots. Fågelberga) kaupunginosassa. Lintuvaarassa noin 8000 asukasta.

Lintulaakso on Lintuvaaran osa-alueista pienin. Sen lähialueita ovat Mäkkylänmetsä, Painiitty ja Vallikallio.

Lintulaakson alueella on pääasiassa omakoti- ja rivitaloja. Lintulaakso on asuinalueena ihanteellisen rauhallinen ja mieleinen lapsiperheille.

Lintuvaarassa on oma ruokakauppa, useita kampaamoita ja muita palveluita. Lintuvaaran omaan urheilutarjontaa kuuluu Äijänpellon 18-väyläinen frisbeegolf rata.

Sen lisäksi lähistöllä sijaitsee Leppävaaran urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilustadion, kaksi tekonurmikenttää, skeittipuisto, tenniskenttiä ja valaistu kuntorata. Leppävaaran uimahalli ja maauimala, sekä Leppävaaran terveysasema sijaitsevat kätevän pyöräily- tai kävelymatkan päässä.

Autoilijalle Lintulaakson keskeinen sijainti on toimiva, sillä Kehä 1:lle matkaa on vain 600 m ja Turuntielle 2,8 km. Helsingin keskustaan matkaa on 13 kilometriä, ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on kätevän alle 20 minuutin ajomatkan päässä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta

Lue lisää

Jälkimarkkinointi varmistaa kodin huolellisen viimeistelyn

Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä